vineri, 19 aprilie 2013

Review - Gerovital Plant Ser hidratant termoprotector


                                                                             Sursa


Acum vreo 3 luni, am achizitionat acest ser de pe www.1001cosmetice.ro, printre alte bunatati cu care m-am laudat aici. De atunci, l-am folosit saptamanal, dupa spalare, atunci cand stiam ca voi folosi uscatorul sau placa ( adica undeva la vreo 2-3 ori pe satpamana).

Ce spun ei:
Temperaturile ridicate, de peste 120 °C, distrug keratina şi reduc drastic conţinutul de apă. Părul devine uscat, despicat, casant, primeşte un aspect nesănătos de păr distrus.
Principiul de acţiune al acestui ser are la bază conductivitatea foarte scăzută a peliculei protectoare ce o formează în jurul firului de păr. Astfel, nivelul de hidratare a părului nu este afectat de folosirea foenului, ondulatorului, plăcii de întins părul şi de condiţiile atmosferice de astăzi: temperaturi extreme şi radiaţii UV.

Serul protejează fiecare fir de păr de temperaturile extreme ale aparaturilor de coafare.
Mai mult decât atât, serul conţine în formulare kertină şi D-panthenol pentru hidratare şi reconstrucţie.
   Ce spun eu:  Ambalajul este foarte practic, cu acea pompita care dozeaza perfect produsul. Mi-ar fi placut sa aiba un sistem de resigilare, in cazul in care il car prin bagaj sa nu am grija ca imi va curge din greseala. Sau are si nu am vazut eu? Consistenta sa este foarte lichida, de aceea exista riscul la inceput sa curga mai mult produs decat trebuie. La inceput are un miros destul de puternic de alcool + ceva fresh, insa nu persista mai mult de 5 min.   Ingrediente :Alcohol, Cyclopentasiloxane, Aqua, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Amyl Cinnamal, Butyphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, alpha-Isomethyl Ionone, Parfume
Da, are alcool, insa din cate stiam nu este foarte daunator. Raspunsul celor de la Farmec este: Caracteristica termoprotectoare a acestui ser este data de derivatul siliconic, care imbaraca firul de par intr-o pelicula protectore, si astfel aerul fierbinte nu ajunge sa distruga firul de par. Insa acest ingredient are nevoie de un mijloc de “imprastiere” pe toata suprafata parului si acest lucru se poate realiza prin adaosul de alcool in reteta serului. Insa alcoolul se evapora repede, iar eventualele efecte nedorite ale acestuia sunt contracarate de aportul de panthenol si keratina, pentru restructurarea si fortifierea firului de par.

Efecte : Am folosit serul asa cum este recomandat, pe parul curat, uscat cu prosopul (deci pe parul umed), l-am lasat sa actioneze cam 10 minute si apoi am uscat parul cu foehn-ul. Am observat ca nu incarca parul deloc si nici nu il ingrasa, ceea ce este clar un prim plus.
Dupa folosirea sa, mi s-a parut ca parul electrizeaza mai putin decat facea de obicei (intr-o perioada chiar pateam zilnic) si ca firele rebele sunt cumintite. De asemenea, luciul parului s-a mentinut si parul nu mai arata atat de degradat de la placa/ foehn (foarte rar il las sa se usuce natural, asa ca saracul par nu avea cum sa nu se deterioreze). In plus, parca parul sta mai mult timp drept dupa utilizarea placii, ceea ce este perfect!
In privinta efectelor negative asupra parului, nu am nimic de reprosat serului, pentru ca nu imi ingrasa si nu imi usuca parul ! Asadar, chiar imi place!

Serul costa in jur de 20 de lei si poate fi gasit atat online (pe site-ul www.farmec.ro sau alte siteuri de cosmetice online) sau in supermarket-uri/ farmacii. Voi l-ati incercat?

Stati pe aproape, pentru ca maine am o surpriza foarte draguta pentru voi!

P.S: Nu uitati de bookcrossingul organizat aici http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/04/bookcrossing-eat-pray-love.html !

6 comentarii:

Alina spunea...

nu l-am incercat, dar am folosit doua produse din aceasta gama si nu m-au convins :(.

Anonim spunea...

Fiind al doilea produs de acest gen incercat, ma declar multumita.. insa cred ca voi mai incerca si altele, sa vad ce imbunatattiri imi aduc!

Unknown spunea...

foarte interesant acest ser :)

Farmec spunea...

Multumim frumos pentru review si ne bucuram ca iti place!:)

Unknown spunea...

L-am folosit. Sunt de acord ca nu ingrasa si nici nu usuca parul. Urmeaza o noua achizitie pentru ca cel pe care-l am e pe terminate :)

DaliaCighir spunea...

Eu il folosesc deja de aproape 2 ani de zile :-D Mi se pare ok, si pretul este foarte mic. O sticluta ma tine cateva luni bune.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB