marți, 9 aprilie 2013

TAG: Beauty things I suck at...


Stiu ca deja probabil lumea este satula sa tot citeasca acest TAG, insa mi-a placut prea tare ca sa-l las sa treaca. De aceea, am decis sa-mi deschid sufletul si sa va spun la ce nu sunt eu buna in materie de machiaj :

1. Blending:  Desi inteleg notiunea, am vazut cateva tutoriale, tot nu mi se pare ca ajung la un rezultat pozitiv atunci cand ma apuc de "pictat si amestecat". Si tare as vrea sa pricep ce si cum, pentru ca ador look-ul smokey eyes. Insa este o adevarata arta, la care eu nu ma pricep.

2. Hidratare: Cand spun hidratare ma refer atat la hidratarea externa, cat si la cea interna. Nu ma pot invata sa beau apa nici macar in jumatate din cantitatea recomandata. Chiar ma gandesc ca sunt stafidita pe dinauntru, in conditiile in care beau un pahar-2 de apa pe zi. Si stiu ca ajuta foarte mult, insa nu ma pot obisnui si pace. Dar in fiecare luna imi propun sa fac asta, poate voi reusi vreodata. In ceea ce priveste idratarea externa, marturisesc ca uit foarte des sa folosesc crema/ lotiune de corp, desi am grija mereu sa iau creme care mai de care mai parfumate si colorate, poate-poate le voi aplica. Am momente in care folosesc periodic si sunt foarte mandra, insa uneori intr-o luna nu aplic deloc o crema pentru ca uit. Noroc ca nu am o piele foarte uscata, ca as avea solzi probabil.

3. Conturul fetei: Cu blush-ul ma mai descurc, dar cu conturul, nu prea. Ori folosesc prea mult, ori nu e buna nuanta pe care o am, nu imi place niciodata cum se vede pe fata. Poate cand nu voi mai fi asa alba (la vara, speeeer) nu mi se va mai parea asa artificial. Si partea proasta e ca imi place tare mult cand vad alte fete pricepute la asa ceva.

4. Conturul ochilor: O alta problema "dureroasa" apare atunci cand vreau sa folosesc un tus pe pleoapa superioara. Am incercat diverse tipuri de tusuri, de pensule, insa cu chiu cu vai am un rezultat multumitor. De regula e inegala linia, cand vreau subtire e prea groasa sau e chiar stramba de-a dreptul. Cu mult timp pierdut, reusesc sa il aplic cum trebuie insa nu pot sa nu visez la momentul cand imi va lua foarte putin aplicarea sa, asa cum este in cazul altor fete.

5. Manichiura: Vad zilnic foarte multe modele si desene pe unghii si eu abia reusesc sa ma dau cum trebuie cu oja normala. Si oricum daca ma dau cu oja, reusesc sa stric cate o unghie pentru ca nu pot sta locului 5 min cat sa se usuce lacul. Dar aici stiu ce e de vina: nerabdarea mea.


Cam acestea sunt principalele lucruri la care nu ma pricep. Stati fara grija, am eu multe la care nu sunt buna in materie de beauty, insa in privinta acestora as vrea sa imi imbunatatesc aptitudinile, pentru ca imi plac foarte mult.

3 comentarii:

Diana spunea...

Pentru mai multe informatii despre hidratarea interna, iti recomand o carte: "Secretul apei" de Howard Murad. Ca sa fac un rezumat, e mai important sa iti iei apa din fructe si legume, decat sa bei nu stiu cate pahare cu apa pe zi. O sa incerc sa scriu un review la carte cat mai curand posibil.
Cat despre make-up si nail art..se invata in timp, cu multa repetitie si rabdare...nu e imposibil, so keep practicing :)

Unknown spunea...

:)) la punctul doi si eu sunt la fel, oricat as vrea nu pot

Unknown spunea...

Hey darling)
nice blog)loves it)

would you like to follow each other?

xoxo Christy

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB