vineri, 10 mai 2013

Review - Balsam instant bifazic pentru par vopsit Anian




Acum vreo 3 saptamani am primit spre testare, din partea echipei Triodeluxe, acest balsam bifazic pentru par vopsit din gama Anian. M-am bucurat foarte mult, mai ales ca nu am incercat pana acum niciun produs de pe www.triodeluxe.ro. L-am folosit dupa fiecare spalare, pentru a vedea ce efecte are asupra parului meu. Tineti minte ca nu am un par foarte degradat, insa este totusi deteriorat datorita faptului ca il vopsesc constant de vreo 4 ani.


Ce spun ei:
Noua formulă ANIAN Balsam instant bifazic pentru păr vopsit este special creată pentru a proteja şi prelungi culoarea părului vopsit sau nuanţat. Conţine filtre UVA şi UVB. Macromoleculele sale conferă supleţe părului afectat de coloranţi, în timp ce complexul de vitamine B5 şi vitamina E hrăneşte, hidratează şi protejează părul de oxidanţii care îi afectează culoarea. Mătasea, keratină şi proteinele de grâu repară părul.
Pret: 30 lei / 400 ml


Ce spun eu:

Ambalajul este foarte practic, avand o pompita pentru dozare si un dispozitiv de blocare, ca nu cumva sa curga prin geanta din greseala.  Desi este destul de mare, este foarte usor de manevrat  si imi place si ca este transparent si putem vedea cat produs mai este.

Consistenta: Fiind bifazic, produsul are o parte lichida si o parte mai uleioasa, de aceea trebuie amestecat bine inainte de pulverizare, asa cum este si recomandat de altfel. Mi se pare ca are o culoare usor galbuie, insa va garantez ca nu pateaza, deoarece am dat si pe piele/haine din greseala si nu s-a intamplat nimic. Ca o recomandare din partea producatorului, trebuie evitat contactul cu hainele. Mirosul este destul de discret, asemanator produselor de styling nu foarte fresh, insa nici prea dulce. 

Efecte : Balsamul se aplica dupa spalarea parului, pe parul umed, doar uscat cu prosopul si nu se clateste. O cantitate mica este suficienta, plus ca am impresia ca o cantitate mai mare din orice produs poate incarca parul, dandu-i un aspect neplacut. De asemenea, eu nu aplic balsamul la radacina, pentru ca asa m-am invatat din teama de a nu mi se ingrasa parul mai rapid, insa nu stiu daca ar avea acest efect.
Imi place foarte mult ca nu ingrasa parul si nici nu il usuca, ci din contra parul ramane matasos si moale pana la urmatoarea spalare. De asemenea, fiind prospat vopsita cand am primit balsamul am putut proba si daca ajuta la mentinerea culorii, asa cum se lauda. Intr-adevar, am stat in soare foarte mult timp, iar parul nu s-a decolorat asa cum se intampla de obicei (imi iese foarte usor culoarea din par). Plus ca ii mentine acel luciu dragut, care da parului un aspect sanatos. Un alt efect pozitiv observat consta in faptul ca parul nu se mai eletrizeaza asa de tare dupa ce folosesc placa. Si un alt bonus: parul este mai ascultator la arnajat (este foarte rebel din fire si nu vrea sa stea niciodata cum il aranjez).

In concluzie, imi place tare mult si il voi recumpara, insa la cei 400 ml sigur ma va tine foarte mult. Balsamul se gaseste pe site-ul www.triodeluxe.ro la pretul de 30 lei, un pret foarte mic pentru cantitatea oferita. Voi l-ati incercat?


*Disclaimer: Acest produs mi-a fost oferit spre testare de Triodeluxe, insa review-ul prezinta parerea mea sincera despre produs.


3 comentarii:

Salihah M spunea...

I love this product. I think it works wonders!xo
Follow me and I'll follow back<3
http://our-teeniolect.blogspot.co.uk/

Ioana's Chit-Chat spunea...

Nu l-am incercat...inca :))

DaliaCighir spunea...

Chiar e foarte mult produs pentru doar 30lei. Abea astept sa incerc si eu produsele Anian :-D

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB