vineri, 3 mai 2013

Review - Spuma de curatare pentru ten uscat/ sensibil Nivea Aqua Effect


                                                                                Sursa


Printre pregatirile de Pasti, mi-am facut putin timp liber pentru a publica si un scurt review la spuma de curatare Nivea, pentru ca "zacea" prin schite de ceva timp. Am folosit-o regulat, in fiecare dimineata, timp de vreo 2 luni deja si sunt relativ multumita. Am ales varianta pentru ten sensibil, deoarece varianta pentru ten normal/ mixt avea Alcool Denat. si prefer sa evit acest ingredient in produse, mai ales ca tenul meu este sensibilizat de tratamentul pentru acnee pe care il urmez.

Ce spun ei
NIVEA® Aqua Effect Spumă de Curățare Delicată îmbogățită cu Ulei Natural de Migdale și tehnologia Hydra IQ:
  • Curăță tenul în profunzime.
  • Hidratează și menține echilibrul natural al pielii.
  • Oferă o experiență de curățare minunată datorită formulei delicate de spumă și aromei plăcute.
  • Formula cu Ulei Natural de Migdale îngrijește tenul cu delicatețe.
Rezultat: Tenul are un aspect sănătos.
Compatibilitate la nivelul pielii testată dermatologic. 



Ce spun eu


Ambalajul este foarte practic: cu pompita pentru o dozare perfecta, cu un capacel pentru a nu apasa din greseala pe pompita si transparent, pentru a vedea cat produs mai avem (desi stiu ca mai bine ar fi un ambalaj mat pentru conservarea proprietatilor ingredientelor).

Consistenta sa este lichida, in tub, insa odata pulverizata se tranforma intr-o spuma foarte fina. Mi se pare putin mai lichida decat spuma de la Boots careia i-am facut review pe blog, insa este la fel de spornica. De asemenea, nu este foarte parfumata si oricum fiind un produs care se limpezeste, nu persista mirosul pe piele.

Ingrediente : Aqua, Sorbitol, Glycerin, Decyl Glucoside, Disodium Cocoyl Glutamate, Glyceryl Glucoside, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Panthenol, Propylene Glycol, Polyquaternium-10, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Citric Acid, Sodium Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Parfum. (preluat de pe pasagera.ro). 
Cele cu rosu sunt posibili iritanti, insa eu nu am avut probleme in aceste 2 luni de folosire. Pacat ca are si ingrediente iritante, mai ales ca spun ca este pentru un ten sensibil. Insa fiind la sfaristul listei, banuiesc ca acestea sunt in concentratii mici si nu prea dauneaza. 

Efecte: In privinta hidratarii nu stiu ce sa zic, nu cred ca un produs de curatare este destinat si hidratarii tenului, in acest sens existand creme. Insa pot spune ca nu mi-am simtit pielea uscata deloc dupa folosire. In privinta curatarii insa, sunt foarte multumita. Mi se pare ca este un produs care curata bine impuritatile, tenul ramanand fin si curat. Bineinteles, spuma nu are rolul unui demachiant, asa ca nu sariti peste acest pas; spuma doar curata tenul dupa o eventuala demachiere si isi face treaba destul de bine. 

In concluzie, imi place. Produsul de gaseste in supermarketuri , la un pret accesibil, cred ca pana in 20 lei si are 150 ml. Voi l-ati incercat?

6 comentarii:

Stefania Petcu spunea...

Am vrut si eu sa cumpar spuma, dar m am razgandit..am luat gelul de curatare de la la Gerocossen si imi place mai ales ca nu are nici parabeni:) dar cred ca am sa incerc si eu spuma de la Nivea:)

Portraitinblack spunea...

Ma tenteaza cel de la Gerocossen, cred ca il voi lua cand termin spuma.

Buburuza spunea...

Inca nu l-am incercat,dar eu cu consistenta "laptoasa sau spumoasa" pe fata nu prea ma impac.
Ai un premiu de la mine daca o sa vrei sa-l onorezi http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/2013/05/the-versatile-blogger-award.html

Portraitinblack spunea...

Este o spuma foarte fina, chiar m-a mirat .. mie-mi place dimineata, parca ma invioreaza.
Multumesc pt premiu, diseara voi posta :)

darlyst spunea...

Chiar am de cand sa o incerc si eu! Multumesc pentru review.

Portraitinblack spunea...

N-ai pt ce :) Sper sa iti fie buna!

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB