miercuri, 19 iunie 2013

Complex Apicol lanseaza rasfat apicosmetic pentru par

Buna, fetelor!

Stiu ca sunt o prezenta foarte rara in blogosfera in ultimul timp, insa promit ca dupa 2 saptamani, cand termin cu licenta, ma voi revansa fata de voi.

In alta ordine de idei, astazi am primit pe e-mail o veste foarte buna: Complex Apicol Veceslav Harnaj a lansat gama de rasfat apicosmetic pentru par! Gama cuprinde cate un balsam si cate o masca de par corespunzatoare fiecarei game deja cunoscute: Apidermin, Apidermaliv, Floramin, Floral, sampoanele existand deja. Ele arata cam asa:



In comunicatul primit, mi s-au transmis si informatii cu privire la aceste noi produse, pe care vi le impartasesc si voua, poate va sunt de folos :

Balsamul si masca pentru par Apidermin
Balsamul si masca regeneranta pentru par Apidermin rasfata si stimuleaza cresterea parului fragil,
agresat chimic, intarindu-l de la radacina la varf. Ingredientele active, laptisorul de matca, bio keratina si ceramidele fac din balsamul si masca Apidermin un cocktail de vitamine, enzime si proteine pentru scalp si firul de par. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea firului de par si regenerarea pielii capului, in timp ce ceramidele redau elasticititatea naturala.

Balsamul si masca pentru par Apidermaliv
Balsamul si masca ultranutritiva pentru par Apidermaliv se adreseaza parului uscat sau devitalizat,
hranindu-l in profunzime. Laptisorul de matca, bio keratina, uleiul de masline, untul de shea sunt
ingrediente ce hranesc si redau elasticitatea parului prevenind despicarea varfurilor. Parul hranit in
profunzime isi recapata supletea.

Balsamul si masca pentru par Floramin
Rasfatul apicosmetic pentru par Floramin®, adresat parului uscat, reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile reparatoare ale bio keratinei si actiunea de intarire a D-Panthenolului. Mierea de salcam, bogata in nutrienti dar si antioxidanti, hraneste firul de par in profunzime pentru ca apoi sa sigileze ingredientele active in structura parului, mentinand firul de par hranit o perioada mai lunga de timp.

Balsamul si masca pentru par FloralBalsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice si antimicotice ale propolisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.


In caz ca ati dori sa le incercati, sa stiti ca produsele pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj http://magazin.complex-apicol.ro cu preturi cuprinse intre: 11.5 si 17 Ron (inclusiv TVA) cat si la distribuitorii Complexului Apicol. 

Pe mine chiar ma tenteaza, pentru ca am auzit multe cuvinte de lauda la adresa produselor din aceste game, iar pretul este chiar rezonabil! As alege cred balsamul si masca Apidermin, deoarece parul meu este vopsit, iar in descrierea produselor se mentioneaza ca se adreseaza parului fragil, agresat chimic. Voi ce ati dori sa incercati?

P.S.: Nu uitati sa va inscrieti la concursul organizat in colaborare cu ArganaShop : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html !  Mai aveti timp pana pe 22.06!

4 comentarii:

Florina Pandrea spunea...

bunatati!
http://thatswhywesmile.blogspot.ro/

Mihaela Ghelase spunea...

foarte interesante balsamurile de par, merita incercate

Unknown spunea...

eu am produse din gama apidermaliv si sunt foarte bune, as incerca balsamul si masca din gama apidermaliv sau apidermin

Mary_Lena spunea...

Bune produsele .imi plac foarte mult balsamul si masca pentru par Apidermin

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB