marți, 9 iulie 2013

Review - Elmiplant Crema hidratanta cu nectar de gutuie si vitamina E

Buna, fetelor!

In sfarsit am terminat cu examenele, licenta si invatatul si pot sa ma delectez cu bloguri si seriale din plin! AM deja cateva postari in schite si cateva poze, pentru ca tot am incercat sa ma apuc de scris mai serios si pe blog, insa mi se parea ca nu imi mai ajunge timpul.

Si pentru ca imi era dor de un review, am decis sa analizez putin crema hidratanta Elmiplant. Aceatsa crema am cumparat-o deoarece, in urma folosirii cremei Retin-A m-am confruntat cu descuamari nu tocmai placute. Asa ca am fost la Kaufland si am pus mana pe aceasta crema,  pe care o studiasem si inainte si stiam ca este bine formulata si ar eun miros placut.






Ce spun ei:

Revigoreaza si revitalizeaza tenul!
Aceasta crema cu textura delicata iti ofera hidratare naturala si eficienta, lasandu-ti tenul neted si luminos.
Nectarul de Gutuie mentine echilibrul optim de hidratare al pielii, iar Vitamina E, cu rol antioxidant, previne imbatranirea prematura.
Rezultate dovedite clinic: Datorita efectului de lunga durata al cremei elmiplant SKIN MOISTURE, tenul tau este perfect hidratat si protejat. Textura sa non-grasa ajuta la estomparea zonelor lucioase ale tenului.



Ce spun eu :

Ambalajul  este de tip borcanel, trebuie sa recunosc ca as fi preferat mai mult sa fie in tub, insa din pacate multe creme sunt inca cutiii si borcane. Insa borcanelul este de sticla, simplu si elegant. Pe cutia in care vine borcanelul se gasesc multe informatii utile, ceea ce este un plus. 

Ingredientele: Le-am analizat intr-o zi pe Cosmetics Cop si mi se pare ca este o crema formulata foarte bine, doar daca nu am sarit sau citit gresit vreun ingredient. In orice caz, eu nu am avut probleme dupa aplicarea produsului, chiar daca in prezent tenul meu este sensibilizat de la Retin-A. 

Consistenta este densa, cremoasa, insa nu foarte grasa. Se intinde foarte usor si in maxim 5 minute intra in piele, fara a lasa o pelicula la suprafata. Mirosul este superb: gutuie, insa obsedata de pepene din mine viseaza si putin parfum de pepene (desi cred ca doar gutuia miroase atat de bine). 



Efecte: Per ansamblu sunt multumita de aceasta crema. Intra repejor in piele, nu imi ingrasa fata si hidrateaza bine. M-a scapat de descuamari inca din prima zi, deci hidratarea a fost pe masura. Imi place si ca baza de machiaj, am folosit-o de vreo cateva ori atunci cand mi se parea ca am piele prea uscata si ma temeam sa nu se formeze cojite cand aplicam fondul de ten. Nu mi-a lasat fata lucioasa si m-am mirat sa observ ca a tinut si sebumul in frau destul de bine (aproape ca o crema matifianta). 

Crema se gaseste si in farmacii, si in supermarket-uri si online. Nu mai tin minte cat am dat pe ea, insa preutl e in jur de 15 lei. Voi ati incercat-o?


1 comentarii:

Lucica Lazar spunea...

Nu am incercat-o dar ma tenteaza,din cate ne povestesti cred ca s-ar potrivi si tenului meu,am tenul uscat si greu gasesc ceva sa-i priasca
Multumim de review! :-*

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB