miercuri, 10 iulie 2013

Review - Olay Complete Care Day UV Fluid SPF 15


Prin primavara mi-am cumparat din Kaufland aceasta crema, pentru ca era laudata pe Youtube si eram curioasa sa vad cum este. Plus ca pretul este relativ mic.. in jur de 22 lei pentru 100 ml de produs, o cantitate foarte mare fata de alte creme. Am folosit-o foarte des, desi un SPF 15 este putin cam mic pentru vara si vreau sa o las pe toamna, iar acum sa cumpar alta crema cu SPF 30.




Ce spun ei:

Pentru ten normal/gras.
Formula sa nu este grasă și asigură hidratarea Olay care durează până la 24 de ore. Asigură protecție solară SPF 15 recomandată dermatologic și conține Vitamina E antioxidantă, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Cu vitaminele B3 și E și provitamina B5 ajută la întreținerea aspectului sănătos al tenului. Oferă tenului un aspect sănătos în dor 5 zile.


Ce spun eu:

Ambalaj: Crema vine intr-un tub opac de 100 ml, cu un orificiu mititel care permite dozarea exacta a cantitatii de care avem nevoie. Tubul este si intr-o cutie, pe care gasim ingredientele si alte informatii necesare. Sper sa nu fie probleme cu dozarea cand va ramane foarte putina crema in tub.

Consistenta :  Crema este destul de densa, insa textura este lejera, nu ca o crema de aceea grasa, care ar lasa tenul uleios. Parfumul seamana cu o crema de la Nivea.. nu imi dau seama exact, insa nu este deranjant.



Ingrediente: Cred ca acesta este singurul punct in care sunt putin dezamagita de acest fluid. Are si ingrediente bune, care asigura protectia solara, precum si forme ale vitaminelor E si B, insa si iritanti. Nu imi place nici ca are cam multe ingrediente pentru Parfum. Eu nu am avut probleme, nu mi-au aparut cosuri sau iritatii, o singura data mi s-a intamplat sa ma usture putin fata la aplicare (pentur ca foloseam si un gel de curatare care am vazut apoi ca are multi iritanti), insa pentru un ten sensibil s-ar putea sa nu fie tocmai buna. Stiam ca exista si o varianta pentru tenul sensibil, as incerca-o pe aceea.

Efecte: Imi place mult aceasta crema. Datorita texturii lejere se aplica si se intinde usor, iar in cateva minute este absorbita in piele. Desi am un ten gras si ma temeam nu cumva sa fie cam grasa, se absoarbe prefect si nu lasa o pelicula mai ulerioasa, ci pielea ramane catifelata si mata.  O folosesc des ca baza de machiaj si fondul de ten se aseaza foarte frumos, iar fata nu imi luceste decat poate putin mai rapid (stiu eu, cu vreo 30-40 min mai repede daca ar trebui sa aproximez) decat daca as folosi o crema matifianta.

Crema se gaseste prin supermarketuri, la un pret mic. Voi ati incercat-o? Ce produse cu SPF stiti la un pret accesibil?

2 comentarii:

cosmina ina spunea...

Nu am incercat-o ... dar am ramas dezamagita ca multe produse Olay au parabeni..am avut serul de la ei...si dupa nu am mai luat nimic.. Aceasta are parabeni? ca suna bine... Mersi de review!

Portraitinblack spunea...

Buna, are.. dar sa stii ca sunt studii conform carora parabeii nu sunt de fapt asa nocivi, ci este o chestie mai mult de marketing.. ori intr-o crema de fata nu ar face mai mutl rau ca alti conservanti considerati siguri..

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB