duminică, 4 august 2013

Bunatati de pe iHerb


In sfarsit am pus si eu mana pe cateva produse de pe www.iherb.com.  Imi doream de ceva timp produsul de la Derma E, insa niciodata nu mi-am facut curaj sa si comand. Cand am vazut ca Sudessa s-a oferit sa plaseze o comanda mai mare, nu m-am mai putut abtine. Cumparaturile au fost putine, desi am un wishlist cat casa de mare.. dar astept sa fiu mai in bani. Imi place ca exista o varietate de produse si marci, iar preturile sunt pentru toate buzunarele.

Ce mi-am comandat:



Am tot citit ca zincul este tare bun in lupta cu acneea si nu numai,  asa ca am zis ca merita sa il incerc. Am inceput deja sa il iau de marti, astept sa vad daca va avaea si efecte.. stiu ca nu isi face efectul pe loc, dar cam intr-o luna sper eu sa se cunoasca folosirea sa.

Cred ca ati mai auzit de acest produs prin blogosfera, este un exfoliant cu 5% glycolic acid, cotat ca BEST pe Beautypedia. Sunt curioasa daca voi observa o imbunatatire a aspectului pielii. L-am aplicat pana acum o singura data si nu a avut vreun efect advers. 

Imi doream un clenaser bun, fara iritanti, iar acesta este cotat tot BEST pe Beautypedia.Il folosesc si dimineata si seara si pana acum pot spune ca imi place si nu imi usuca/irita fata. 

Acestea sunt produsele comandate, sper prin toamna sa plasez o comanda mai mare.. poate imi fac curaj sa comand chiar eu de indata ce pun mana pe card. Voi reveni cu impresii mai detaliate dupa ce le voi testa o perioada.

Voi ce produse ati incercat de pe iHerb?
Derma E, Evenly Radiant Overnight Peel, 2 fl oz (60 ml)
Derma E, Evenly Radiant Overnight Peel, 2 fl oz (60 ml)

1 comentarii:

sunshine spunea...

Abia astept sa citesc si parerea ta despre acel exfoliant, ma tenteaza de ceva vreme. Am mai citit pareri prin blogosfera dar parca nu-s convinsa 100% ...
De pe Iherb am incercat doar pasta de dinti Jason( cea cu ambalaj rosu cu alb) si un deodorant, piatra de alaun dar nu m-au impresionat; in cazule pastei, n-am observat vreo albire a dintilor. In plus, mi se pare prea mentolata. Cat despre deodorant, nu mi-a placut deloc, nu m-a protejat deloc si am ramas la vesnicul meu Rexona. :D

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB