sâmbătă, 24 august 2013

Produse consumate


Buna, fetelor!

M-am gandit sa va prezint si voua produsele consumate de mine in ultimele saptamani. Nu pot sa fac o postare gen empties of the month deoarece nu consum asa multe produse intr-o luna, asadar voi posta periodic ce produse am mai folosit pana la epuizare (sau expirare?).

Asadar, ce va ajunge la gunoi in scurt timp:


-> fondul de ten Revlon Colorstay: in halul acesta a ajuns sticluta.. nu-mi place deloc ca nu are o pompita, abia astept sa apara si la noi varianta cu pompa.  Insa mi-am mai luat o sticluta sa o am pentru zilele in care vreau acoperire si rezistenta mare.

-> pudra compacta Revlon Colorstay: i-am facut review aici , iar parerea nu mi s-a schimbat. Am cam asteptat sa se termine, sincer.

-> rimel de la Eveline: un rimel foarte bun, care costa in jur de 16 lei cred. Alungeste genele foarte tare si le da volum si il voi mai recumpara cand ajung la un stand cu produse Eveline.

-> tus crema ELF: nu am reusit sa il termin, insa din pacate s-a uscat si nu mai am ce face cu el. Are si review aici

-> primer MUA: tocmai ce i-am facut review aici

-> fond de ten matifiant Oriflame: am reusit sa scap o gramada intr-o geanta, nu stiu nici eu cum.. il recumpar de ceva timp cand il vad la oferta, ca fond de ten de rezerva, deoarece are o acoperire medie, un finish mat si rezista cateva ore pe ten.



-> crema matifianta Farmec: i-am facut si un review aici. Nu o voi recumpara deocamdata, vreau sa mai incerc si alte creme. Mi-e ciuda insa ca majoritatea cremelor matifiante contin Alcool. 

-> untul de corp de la Gerocossen cu piersica si avocado: review-ul este aici. L-as recumpara poate pe iarna, pentru cat mai este cald e putin cam gras si greoi pe piele.

-> crema de maini cu menta si zmeura de la Oriflame: miroase demential si intra repede in piele, insa nu hidrateaza foarte bine. Pentru sezonul rece nu o recomand, dar cand e vara si mainile nu sunt foarte uscate, mie-mi place.

-> apa micelara Blanchette B: mai am cam 1/3 din produs, insa are deja un an de cand am deschis-o, asa ca prefer sa arunc. Initial am folosit-o foarte des, insa apoi a ramas undeva prin fundul dulapului, mai ales dupa ce am cumparat Sensibio. Mai multe detalii despre produs gasiti aici

-> balsam de buze de la Yves Rocher cu nuca de cocos: este un balsam cat de cat bun, imi place aroma sa de nuca de cocos pronuntata, insa nu mi se pare ca hidrateaza foarte foarte bine. Eu am des probleme cu buzele crapate, iar cu acest balsam nu reuseam sa le mentin hidratate mai mult de 1 ora-2.

-> crema contur ochi Cosmetic Plant: cu chiu cu vai am reusit sa o termin, numai bine se face si anul de cand am cumparat-o. Nu este o crema rea, insa nu prea m-a ajutat, prefer oricand crema de la Hofigal. I-am facut si un review aici

-> masca astringenta cu argila Cosmetic Plant (review aici) : este o solutie buna atunci cand nu vreau sa imi prepar singura masca de argila, insa clar masca preparata cu pudra de argila este superioara. M-am inteles totusi bine si cu ea.


-> crema impotriva caderii parului Viva Natura: este o crema cu petrol, care se aplica la radacina inainte de spalare si care chiar m-a ajutat pe perioada in care am folosit-o. Miroase foarte puternic, insa macar are efecte. Ii voi face si un review in curand, am deja un draft de vreo luna.

-> masca de par Kallos Latte: am folosit-o vreun an incontinuu, am si laudat-o aici. Mi se pare o masca buna si ieftina si miroase demential a bomboane cu lapte! Acum insa am cumparat varianta cu miere, sunt curioasa cum este.

-> ser termoprotector Gerovital: am reusit sa il termin dupa cateva luni, aplicandu-l dupa spalarea parului, deoarece ma usuc cu foehnul mereu. Mi-a placut, insa vreau sa ma incerc produse de genul de la alte firme. Are si review aici

Voi ce produse ati consumat? Ati incercat vreun produs din cele terminate de mine?

7 comentarii:

Carina spunea...

apa micelara stiu ca este buna!

Sunt curioasa de crema de par de la Viva Natura.

Claudia's Choice spunea...

Postarea mea favorita :D Am si eu lotiunea micelara, o termin pana la sfarsiul lunii :D

sunshine spunea...

Dintre produsele terminate de tine, am incercat doar tusul crema Elf si masca de par Kallos. Am aceeasi parere ca si tine despre cele doua.
Eu am terminat doar un rimel(One by One) in ultima vreme. :D

Gavriloi Adina spunea...

Ce de produse ai consumat...Eu nu sunt asa de harnicuta ca tine!Am si eu masca de la Viva Natura, dar cu ginseng.Sper sa ma ajute, deoarece imi cade rau parul.

Lucica Lazar spunea...

Imi plac astfel de postari :) asa aflu mai multe pareri despre produse :)
Multumesc! :-*

Mary_Lena spunea...

Si eu folosesc masca de la Kalos si , si eu sunt multumita de ea

Beauty call spunea...

Fetelor, ma bucur ca va place postarea, promit sa mai fac periodic!
Voi reveni cu un review la crema Viva Natura!
Va pup!


Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB