marți, 3 septembrie 2013

Preferatele verii 2013


Buna, fetelor!

Pentru ca a venit toamna (iarasi!), m-am gandit sa va prezint produsele care mi-au placut cel mai mult in aceasta vara. Initial ma gandeam sa fac o postare despre preferatele lunii august, insa mi-am dat seama ca produsele nominalizate au fost de fapt preferatele intregii verii. Dupa cum veti vedea, nu am produse din toate categoriile existente, pentru ca sunt unele produse care nu mi-au placut atat de mult incat sa intind mereu mana dupa ele, asadar nu au meritat locul pe "podium".

Incepem cu produsele pentru ingrijirea tenului:



1.  Crema de gomaj Gerocossen - este pe terminate de acum, i-am facut un review aici. Aplicata saptamanal, m-a ajutat mult in lupta pentru curatarea tenului.

2. Gentle Hydrating Cleanser de la Eucerin - acesta a fost folosit doar luna august, insa imi place foarte foarte mult. Este foarte bland si curata eficient tenul. In mod sigur voi reveni cu un review!

3. Lotiunea micelara Sensibio - ati auzit sigur foarte multe despre ea prin blogosfera. Am ales lotiunea pentru tenul sensibil, deoarece nu are Parfum si nu usuca deloc fata. O folosesc dupa ce ma demachiez, pentru a curata resturile de machiaj (daca au mai ramas!), este spornica si isi face treaba bine. 

4. Desi nu este un pordus pentru ingrijirea tenului, am reusit sa strecor in poza si cutiuta cu minuni Tender Care de la Oriflame cu cirese - i-am facut review aici, aceasta este a doua cutiuta, insa imi place la fel de mult. 


In categoria produselor de machiaj, printre preferate s-au numarat:


1. Fondul de ten spuma cu efect matifiant La Roche Posay - maine reivn cu un review la acest fond de ten. Mi-a placut pentru ca are un aspect mai natural, nefiind full coverage si matifiaza usor, insa nu atat de bine precum se lauda (cel putin nu in cazul meu).

2. Fondul de ten All Day Wear Trendy - vara aceasta l-am recumparat si imi place la fel de mult ca atunci cand am scris acest review. Nu este un fond de ten matifiant, insa are un aspect natural, acoperire buna si rezista foarte bine pe fata cu orele, desi fata incepe sa luceasca, nu curge si nu se strange. 

3. Pudra ELF Studio HD - nu inteleg de ce initial nu mi-a placut atat de tare cand i-am facut review aici, insa intre timp am ajuns sa o indragesc si tare rau imi pare ca mai am vreo 2 folosiri si gata. M-a ajutat foarte mult sa tin luciul in frau in aceasta vara si nici nu incarca tenul. 

4. Primer pentru ochi ELF - acesta l-am primit in urma unei promotii ELF, insa in mod sigur il voi recumpara cand se termina. Chiar face treaba buna in a mentine fardul mai mult timp pe pleoapa si m-a ajutat in cateva situatii in care aveam nevoie de un machiaj rezistent timp de mai mutl de 5-6 ore.

5. Mascara Rimmel Extra WOW Lash - initial nu m-a incantat foarte tare, insa am reusit sa ma descurc cu periuta mai maricica si pana la urma chiar mi-a placut mult. Separa genele, le alungeste destul de mult si rezista timp de cateva ore foarte bine. 

6. Balsam de buze Nivea - l-am inclus in categoria aceasta, deoarece de multe ori il folosesc des singur. Hidrateaza bine buzele si le da si un storp de culoare, asadar mereu va fi gasit prin portfardul meu.

7. Rujul Eveline Colour Celebrities - nuanta 601, cred, un rosu pur intens. Imi place acest ruj deoarece este cremos si nu usuca buzele, iar culoarea rezista bine cateva ore, plus ca nuanta este foarte frumoasa: un rosu care nu este nici spre portocaliu, nici spre visiniu. 

8. Creion pentru sprancene MUA - luat atunci la promotie, si-a facut treaba foarte bine. Nuanta sa este un maro inchis, nu rosiatic si rezista pe sprancene chiar daca nu l-am fixat mereu cu mascara incolor sau cu altceva.


In categoria produselor pentru dus:


1. Gelul de dus exfoliant cu menta si zmeura Oriflame Nature Secrets - i-am facut review aici , il recumpar mereu. Este ideal pentru vara, miroase foarte fresh si ma energizeaza mereu.

2. Balsamul instant bifazic pentru par vopsit Anian - are review aici, aceleasi lucruri le pot spune si acum despre el.


Si, in final, printre pensulele de machiaj favorite s-au numarat:


1. Sigma Flat Kabuki F80 - am reusit sa o cumpar prin aprilie, imi place foarte mult. Voi reveni cu un review. 

2. ELF Stipple Brush - face in curand un anisor, insa este in stare perfecta, ca atunci cand am cumparat-o. I-am facut review aici si o folosesc si acum destul de des, pentru ca da un aspect natural tenului. 

3. ELF Studio Kabuki - imi place mult sa aplic pudra cu ea, pentru ca nu incarca tenul. I-am facut un review aici

4. ELF Essential Blending Brush -  imi place foarte mult aceasta pensula, este foarte moale si pufoasa, blenduieste foarte bine fardurile. Am spalat-o de cateva ori si s-a comportat exemplar!

Cam acestea sunt produsele care mi-au placut foarte mult in aceasta vara. Voi ce produse ati indragit?

P.S.: Nu uitati de cele 7 giveaway-uri de pe blog si nici de bookcrossing-ul care se va incheia pe 6.09.

8 comentarii:

Unknown spunea...

Ce ne-am potrivit :))
Acum cateva minute am postat si eu favoritele verii
Wanna check them : http://btl-allysa.blogspot.ro/

Ioana Dumitrache spunea...

Dragut :) Si eu am facut aceeasi postare ieri :)

Mihaela Bolea spunea...

Şi eu sunt interesată de pudra de la Elf, sper tare mult să fie şi eficientă :-)

Claudia's Choice spunea...

Am si eu balsamul de la Nivea, pe care il folosesc pentru un strop de culoare, si primerul de la ELF, care e genial

Alina spunea...

tot zic ca-mi iau exfoliantul cu zmeura... :).

Beauty call spunea...

@ Alisa & Ioana: le-am citit :) imi plac mereu genul asta de postari !

@ Mihaela : sper sa iti placa daca o cumperi, nu stiu de ce mie la inceput nu mi-a placut deloc, insa cand i-am mai dat o sansa chiar m-a surprins.

@ Claudia: da, sunt 2 produse foarte bune!

@Alina: eu zic ca merita incercat.. daca nu iti place, macar poti sa il adaugi la multimea de geluri de dus incercate :))

Gavriloi Adina spunea...

Am preferat cat mai putin fard, doar mascara si gloss, rar fond de ten si pudra. Lotiunea micelara Sensibio este si preferata mea, mai am putin si trebuie sa vad de unde iau alta!

Ana spunea...

Si eu ador primerul de la elf <3

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB