miercuri, 4 septembrie 2013

Review - La Roche Posay Fond de ten spuma cu efect matifiant Toleriane

Acum ceva luni am castigat pe blogul http://www.the-beauty-addict.com un fond de ten Toleriane din gama pentru piele sensibila. M-am bucurat foarte mult, mai ales ca era un produs nou si matifiant, plus ca astfel si voi ati avut sansa sa incercati 3 mini-fonduri de ten.  Fondul de ten vine in 4 nuante, eu am ales prima nuanta 01 Ivory. Atentie la alesul nuantei: pe amabalaj scrie ca se deschide dupa cateva minute de la aplicare, nu se deschide mult (din experienta mea), insa asteptati putin atunci cand testati.
Review-ul a intarziat atata de mult, deoarece o perioada nu l-am folosit, tenul fiind intr-o stare deplorabila, iar acest fond de ten accentuand portiunile uscate sau descuamarile. Insa mai bine mai tarziu, decat deloc!




Ce spun ei:

Informatii despre acest fond de ten gasiti aici; ma gandesc ca sigur ati citit despre el pana acum si nu are rost sa incarc postarea si mai mult.


Ce spun eu:

Ambalajul : Fondul de ten vine intr-un ambalaj de plastic de 30 ml, simplu, dar de efect mai ales datorita aspectului mat si slim al tubului. Nefiind lichid, se dozeaza foarte usor cantitatea necesara de produs.




Consistenta: Nu degeaba se numeste "fond de ten spuma", pentru ca are o textura lejera, dar foarte spumoasa, imi aminteste de primerul de la MUA. Este o placere sa il aplici: serios, este atat de fin ! Se intinde foarte usor si cu degetele, dar si cu pensula, nu trebuie lucrat foarte mult pana sa se aseze frumos pe piele. Imi place si ca nu are un miros puternic, mai ales ca face parte din gama produselor pentru ten sensibil.

Ingrediente:
AQUA / WATER, DIMETHICONE, GLYCERIN, ISODODECANE, ISODECYL NEOPENTANOATE, BORON NITRIDE, ALCOHOL DENAT., PROPYLENE GLYCOL, PEG-10 DIMETHICONE, DIMETHICONE/PEG-10/15 CROSSPOLYMER, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SODIUM HYALURONATE, ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER, MAGNESIUM SULFATE, CAPRYLYL GLYCOL, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, ALUMINUM HYDROXIDE
+/- MAY CONTAIN
CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE, CI 77491, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES, CI 77492 (via https://pharmavel.com; din pacate eu am aruncat cutia in care se gasea si pe care erau trecute ingredientele).

Efecte: Am asteptat o perioada pana sa ii fac un review, mai ales ca la inceput eram putin cam dezamagita de el. Insa pana la urma m-am resemnat si am reusit sa ii vad si partile bune, desi nu pot sa spun ca este fondul de ten matifiant pe care mi-l doream. 
Sa vedem principalele aspecte:
- aplicare: datorita texturii sale, se aplica si se intinde foarte usor pe ten, nu trebuie lucrat foarte mult. Am incercat sa il aplic si cu degetele si cu pensula, mi se pare o idee mai rapida aplicarea cu degetele, insa arata bine oricum.
- acoperirea este mica spre medie, uniformizeaza frumos tenul, insa pentru camuflarea imperfectiunilor este necesar si un corector.
- rezistenta pe ten: imi place ca nu se transfera asa mult pe telefon,etc., insa din momentul in care fata incepe sa luceasca, incepe si el sa dispara; nu se strange, insa incetisor nu mai este prezent pe ten. 
- aspectul: aici chiar imi place, are un finish natural, semi-mat mai degraba decat mat, insa arata bine. Nu este prafos si nu incarca fata, insa scoate in evidenta toate zonele uscate ale fetei, asadar trebuie o hidratare intensa anterior aplicarii sale.
Ce nu ma incanta prea tare la el este puterea de matifiere. Desi se lauda cum ca ar matifia si ar rezista chiar si in conditii extreme (cum ar fi sauna), mie nu mi se pare, iar pudra este necesara. Poate pe alt ten se comporta mai bine, in cazul meu fata luceste cam in 3 ore de la aplicare. In rest, imi place, mai ales ca are si SPF 20, arata si natural pe fata, iar textura sa este divina!

Fondul de ten se gaseste in farmaciile care comercializeaza produse La Roche Posay, la un pret ce se invarte in jurul sumei de 70 lei. Voi l-ati incercat?

Nu uitati sa va inscrieti la giveawayurile aniversare si la bookcrossing!

4 comentarii:

Claudia's Choice spunea...

Cam scump.

Gavriloi Adina spunea...

Nu l-am testat, insa am mai citit pareri pozitive despre el.In prezent am trei fonduri de ten incepute, asa ca nu mai incep altul, insa l-as incerca intr-o zi.

Carolyne O' spunea...

I used as well dera, nice product!
Lovely blog, what about following each other via GFC and Bloglovin? Just let me know!
Xxx

Carolina

www.the-world-c.blogspot.com

Ana spunea...

eu nu ma impac prea bine cu el :(
Am tenul gras si nu rezista mai mult de 30 minute :(
In rest imi place cum arata pe un ten normal <3
imi place foarte mult textura lui

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB