duminică, 29 septembrie 2013

Review - Lotiune tonica Natural cu miere Gerocossen


Buna, fetelor!

Inainte de toate, vreau sa imi cer scuze pentru lipsa de pe blog, insa inceputul facultatii m-a facut sa nu mai am timp pentru aproape nimic, cu mutatul si toate celelalte. Abia astept sa se linisteasca apele si sa pot posta regulat.

Am decis pentru astazi sa fac un review lotiunii tonice de la Gerocossen, primita cadou din partea celor de la Dacic Cool pentru o comanda plasata de ziua numelui. In caz ca nu stiati, cei de la Dacic Cool au mere promotii atragatoare, prin care ofera clientilor produse cadou daca acestia plaseaza o comanda de ziua de nastere/de ziua numelui, plus ca au si Saptamanile sanatatii, oferind ceaiuri si alte produse corespunzatoare saptamanii respective. Am preluat poza de pe site-ul lor, deoarece eu am mutat produsul intr-un alt tub, pentur ca am reusit sa rup gatul tubului original (nu stiu nici eu cum de am reusit aceasta performanta).



Ce spun ei:
Cu miere, Aloe vera si galbenele
Lotiunea tonica improspateaza si tonifica pielea datorita continutului de miere, Aloe vera si galbenele. Completeaza actiunea de curatare a tenului, dupa demachiere, indepartand toate urmele de sebum sau demachiant. 
Pret: 15 lei /200ml


Ce spun eu:
Ambalajul este destul de comun pentru lotiunile tonice, iar produsul se dozeaza usor. La "gatul" tubului mi se aprplasticul putin cam subtire, e prima data cand am reusit sa rup asa ceva, dar.. oi fi fost eu ghinionista..sau fortoasa :)) 

Consistenta este lichida, cam ca la toate tonerele. Are un miros discret si placut de miere, care nu persista insa pe ten.

Ingrediente: aqua, propylene glycol, glycerin, mel, aloe barbadensis extract, calendula officinalis extract, PEG-40 hydrogenated castor oil, parfum, phenoxyethanol, benzyl salicylate, citronellol, coumarin, geraniol, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal, linalool, alpha-isomethyl ionone, ethylhexylglycerin, tetrasodium EDTA. 

Efecte: Am folosit aceasta lotiune dimineata si seara timp de vreo luna, apoi i-am dat-o mamei mele deoarece am observat ca ei i s-ar potrivi mai bine. Mi-a placut tare mult ca nu are alcool si m-am gandit ca daca scrie ca e pentru toate tipurile de ten se va potrivi si tenului meu gras. Din pacate insa, lotiunea hidrateaza putin, asa cum spune si pe ambalaj, iar pentru tenul meu nu este tocmai bine, deoarece il ingrasa putin. De aceea cred ca pentru un ten normal sau uscat ar fi perfecta, mama are tenul normal si este foarta incantata de ea. Indeparteaza foarte bine urmele de sebuum si resturile de machiaj si imi simt tenul tonifiat dupa aplicarea ei. O cantitate mica este de ajuns, lotiunea fiind foarte spornica. In afara de efectul usor de ingrasare a tenului meu, nu am observat nimic neplacut pe durata folosirii ei.

Lotiunea tonica se gaseste atat pe site-ul celor de la Dacic Cool, cat si pe alte site-uri online sau chiar si in magazine. Voi ati incercat-o? Cunoasteti vreo lotiune tonica buna pentru tenul gras, fara alcool?

P.S.: Mai sunt 2 zile in care va puteti inscrie la concursurile aniversare:
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/08/giveaway-aniversar-cu-farmec.html
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/08/giveaway-aniversar-beauty-call-cosmetic.html
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/08/giveaway-aniversar-beauty-call-luxmore.html
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/08/giveaway-beauty-call-lush.html
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/08/giveaway-aniversar-beauty-call-julie.html
- http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/09/giveaway-aniversar-beauty-call-pastel.html

1 comentarii:

Ana spunea...

Sunt foarte bune produsele de la gerocossen,am si eu o crema hidratanta pe care o ador

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB