sâmbătă, 26 octombrie 2013

Review - Creion pentru sprancene + rimel transparent MUA


Buna, fetelor!

Astazi m-am gandit sa fac un review celor 2 produse pe care le folosesc de ceva timp pentru aranjarea sprancenelor, ambele de la MUA.  Le-am "cuplat" asa deoarece nu le folosesc decat impreuna din cate am observat, m-am invatat asa si efectele sunt bune.  Ambele au fost cumparate in februarie, cand a fost oferta 50% off pe site-ul MUA;  nu mai stiu cat am dat pe ele oricum insa foarte putin.




Incepand cu creionul, el se gaseste aici la pretul de 1 lira. Eu am luat nuanta Brunette, pentru ca imi vopsesc parul saten inchis. Nuanta este ok, arata cam asa:


Creionul este destul de mare si mi-a placut ca are la un capat si o periuta pentru aranjarea sprancenelor, pe care eu o folosesc si inainte de a ma da cu creionul pentru a le "alinia", dar si dupa, pentru a lua surplusul de produs. Periuta este deasa si mie-mi place asa. In ceea ce priveste creionul in sine, am observat ca are o consistenta putin cremoasa, nu este asa dur, iar asta face ca aplicarea lui sa fie mai usoara pentru ca se intinde rapid. Eu nu apas foare tare cu creionul pe sprancene, ci trasez lejer linii cu miscari scurte, apoi estompand cu periuta sau cu vreo pensula unghiulara. Desi imi place ca este cremos, are si o consecinta neplacuta: daca nu este fixat cu un rimel transparent sau cu mai stiu eu ce, exista riscul sa se intinda putin si pe piele.. sau daca pun cumva mana pe spranceana mereu trebuie sa verific sa nu ma fi murdarit. 

De aceea, intra in scena produsul nr. 2: rimelul transparent.
Mascara se gaseste aici, la pretul de 1 lira, iar eu am nuanta 1, adica transparent. Imi place mult sticluta transparenta, deoarece vad exact cat produs mai este Periuta este normala, nici prea mica, nici prea mare. Il folosesc strict pentru sprancene, dupa ce am aplicat creionul. Mi se pare ca ia surplusul de produs si fixeaza foarte bine creionul..si chiar si firele rebele din spranceana stau locului o zi intreaga. L-am incercat o data si pe gene, insa nu am observat niciun efect, sincer vorbind.

Impreuna sunt combinatia perfecta: culoare + fixare. Desi imi plac foarte mult si sunt si ieftine, cu 10 lei 2 produse, nu cred ca voi mai plasa curand o comanda pe MUA, vreau sa incerc si alte produse. 

Voi ce produse folositi pentru sprancene?

5 comentarii:

All that beauty spunea...

Eu folosesc produsele e.l.f. pentru sprancene, dar acum am ramas fara rimel transparent si trebuie sa-mi cumpar unul nou. Te pup

Beauty call spunea...

@ Simona: si eu vreau sa incerc kitul pentru sprancene de la ELF.
Pupici!

Ana spunea...

Eu folosesc kitul de la oriflame :) Il am de ceva vreme si ma impac foaaaaarte bine cu el :*

Beauty call spunea...

@ Ana: si kitul de la Oriflame e pe wishlistul meu :))

Claudia's Choice spunea...

Creionul il am si eu in nuanta Blond, al meu are sclipici :)) Rimelul nu l-am incercat, dar la urmatoarea comanda presimt ca va fi pe lista.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB