vineri, 18 octombrie 2013

Scurt review - mostre Vichy Idealia Life Serum


Buna, fetelor!

Dupa cum stiti, cei de la Vichy au avut o campanie in care au oferit mostre din produsul Idealia Life Serum celor care s-au inscris. Mostrele au ajuns destul de repede si chiar eram nerabdatoare sa vad cum ma inteleg cu serumul. Am primit 8 mostre, cate una pe zi.. pentru ca ei spun ca in 8 zile se vede rezultatul. Eu am folosit doar 2 mostre, asa ca aceasta nu va fi un review in deplinul sens al cuvantului, ci mai mult vor fi cateva impresii formate. 

Produsul full-size arata asa:






Am citit toate detaliile despre serum si recunosc ca speram sa mi se potriveasca si sa aiba efecte pozitive. Insa, din pacate, nu a fost sa fie. Am folosit doar 2 mostre deoarece m-am temut sa nu-mi agravez problemele tenului si mai tare. 

In primul rand, nu mi-a placut foarte mult consistenta, densa si grasa, crema absorbindu-se cam in 10 minute, dar lasand totusi o pelicula uleioasa, iar tenul meu gras chiar nu are nevoie de ajutor in acest sens. Ca baza de machiaj mi s-a parut ok, bineinteles lasand la o parte aspectul mai lucios al tenului, insa chiar mi-a placut ca fondul de ten s-a asezat foarte usor iar finish-ul era natural. Nu pot spune ca am observat o uniformizare a tenului, deoarece am folosit mult prea putin produs, insa mi s-a parut ca dupa aplicare porii pareau micsorati. De ce am folosit doar 2 mostre? Deoarece deja dupa prima mostra m-am trezit cu un monstrulet pe frunte (zona care o data pe an ce mai este vizitata de monstruleti), iar apoi mi-au mai aparut 2 si pe obraji. Mentionez ca restul produselor folosite erau deja parte din rutina de vreo 2 luni, fara sa am probleme de genul din cauza lor, asa ca serumul mi s-a parut singurul vinovat si am si renuntat la el. Poate o avea efect uniformizator si am nevoie de o crema cu asemenea efect, insa nici nu vreau sa imi starnesc problemele cu care ma lupt de atatia ani.

Asadar, pentru mine, acest serum este un mare NU, insa am citit si pareri bune asa ca poate o fi tenul meu mai pretentios. Pentru mai multe informatii despre produs, puteti accesa pagina de aici. De asemenea, puteti cere mostre, lista farmaciilor care participa la acest program gasindu-se tot pe site-ul celor de la Vichy. Ati incercat serumul?

8 comentarii:

Lucica Lazar spunea...

Da,le-am primit si eu si chiar m-am impacat foarte bine cu ele...eu am tenul uscat-sensibil si poate de asta.Imi are rau ca nu ti-au fost de folos :(

Camelia5 spunea...

Am si eu mostrele, inca nu le-am incercat. Ma asteapta cumintele. Ideea e ca as fi vrut sa-mi fac un tratament cosmetic, in prealabil, pe care-l tot aman de ceva timp, iar abia apoi, pe tenul curatat sa incerc acest tratament. Insa, avand si eu ten gras, ma gandesc daca nu ar fi mai bine sa incep folosirea lui acum ? Ca daca ma pricopsesc si eu cu ceva monstruleti si chiar nu e cazul...ca si eu ma cam lupt cu ei.
Si am auzit pareri si de la alte fete ca nu prea le-a priit.

Deci nu stiu ce sa fac...before or after?

Radu Adina spunea...

Si eu am avut aceeasi problema ( cu monstruletii ) acum cativa ani cu o crema de la Vichy.Vichy Essentielles parca, oricum era cu trandafiri. Acest ser Idealia Life vad ca s-a inteles bine cu tenul meu, atat cat am folosit serul (vreo 4 -5 zile )

Choose to shine spunea...

Vad ca multe fete au avut aceasi problema cu serul asta..trebuie sa scriu si eu despre experienta mea cu el cat mai curand..

Te astept si pe blogul meu proaspat deschis :D
http://chose-to-shine.blogspot.ro/

sunshine spunea...

Am avut fix aceeasi problema, mi-au aparut cosuri asa ca am incetat a-l mai folosi. :D

Unknown spunea...

l-am incercat, prima data mi s-a parut ok pentru ca nu foloseam nimic impotriva cosurilor si nu am dat importanta.nu am sesizat nimic insa dupa tratament, cand aproape mi s-a curatat fata complet, cand am folosit o mostra am avut aceeasi problema: doua cosuri mari si inflamate pe obraji ..Nu-mi mai trebuie :(

Claudia's Choice spunea...

same here. Eu si acum ma chinui sa tratez 2 monstruleti :(

Alina spunea...

eu l-am testat si mi-a placut, insa am tenul uscat si foarte deshidratat, asa ca nu ma mir ca nu ti-a fost bun.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB