duminică, 3 noiembrie 2013

Produse consumate [2]


Buna, dragelor!

In ultimul timp am reusit sa mai strang o serie de produse terminate si nu pot decat sa ma bucur pentru ca asta inseamna ca am dreptul sa imi iau altele noi. Ultimele luni au fost mai "sarace" in cumparaturi, deoarece am vrut sa nu mai dau bani pe o tona de produse de acelasi fel, care eventual sa-mi expire nefolosite pe raft. Insa acum s-a cam subtiat colectia mea de produse, asa ca in curand va voi prezenta noi bunatati. 

In materie de machiaj nu am consumat multe produse, insa tot ma bucur ca am reusit sa reduc cu 1 numarul de fonduri de ten si pudre. Vor ajunge la cosul de gunoi:


1. Fondul de ten All day Wear Trendy, caruia i-am facut review aici si de care sunt multumita, raportul calitate-pret fiind extraordinar. Pacat numai ca nu gasesc prima nuanta, cea mai deschisa.

2. Pudra ELF HD, care are si un review aici si pe care la inceput nu am placut-o, insa apoi am adorat-o! In prezent insa folosesc pudra pulbere de la Essence si mi se pare ca seamana bine, atat ca aceasta are un rpet dublu fata de cea de la Essence.

3. Perle bronzante Avon Glow - sigur ati auzit de ele sau poate chiar le-ati si avut, sunt aparute de mult timp la Avon. Le-am folosit dupa ce ma bronzasem putin, pentru contur sau chestii de genul. Este singurul produs de acest fel pe care l-am detinut, asa ca nu pot spune ca sunt cele mai bune perle bronzante de pe piata, insa eu am fost multumita de ele si sunt pigmentate.

4. Balsam de buze Nivea -acesta deja este un "clasic", sigur ati avut macar o data un balsamd e la Nivea. Al meu este cu capsuni, in prezent mi-am luat altul cu cirese, insa niciodata nu raman fara el prin geanta. Imi place ca hidrateaza buzele si le da si un strop de culoare.

5. Corector Miss Sporty So clear - folosesc acest corector inca din liceu si nu m-a dezamagit: se intinde usor fiind putin crmeos, acoperirea este medie si rezista bine pe parcursul zilei. Desi am mai multe corectoare, foarte des el este primul spre care intind mana.


In materie produselor de ingrijire (fata, corp, par) am terminat:


1. Samponul pentru par vopsit Pantene - este deja al treilea tub folosit, mi se pare ca intr-adevar ajuta la mentinerea culorii fata de alte sampoane cu dedicatie pentru par vopsit, iar pretul este accesibil.

2. Spuma de curatare Boots - o am de vreun an, i-am facut si un review aici. M-am inteles bine cu ea, insa as prefera totusi ceva fara alcool. In prezent a fost inlocuita de spuma de la Balea Med.

3. Mini-deodorant Nivea - acesta a fost primit la o comanda de pe www.1001cosmetice.ro. Am incercat multe tipuri de deodorante Nivea si ma inteleg bine cu ele. Mi-a placut ca este mic si puteam foarte usor sa il iau cu mine peste tot. iar parfumul sau nu era foarte putenric.

4. Lotiunea tonica Cosmetic Plant cu Aloe Vera - are review aici, mi-a placut, insa nu am mai recumparat-o deoarece acum am alta lotiune tonicas fara alcool de la Gerocossen. Oricum, v-o recomand.

5. Lapte de corp Cien- recunosc, m-a atras cantitatea mare la pret mic, insa s-a dovedit ca mi se potriveste si l-am folosit constant. Pentru mai multe detalii, i-am facut un review aici.


Cam acestea sunt produsele consumate de mine in ultima perioada, nu sunt multe, insa ma bucur oricum ca am mai eliberat din spatiu. Cat despre produsele preferate luna aceasta, stati pe aproape pentru ca voi reveni cu o postare separata. Voi ati folosit vreun produs din cele temrinate de mine?

4 comentarii:

Claudia's Choice spunea...

Interesant laptele de corp de la Cien, nu l-am ochit pana acum in Lidl

Cosmina spunea...

Stiu ce bine e cand vezi ca ai mai terminat ceva.e ca o mini victorie, eu una ma si gandesc ce sa folosesc in loc..

Alina spunea...

ma tenta intr-o vreme lotiunea aia imesa de la cien, dar n-am apucat s-o iau :(.

Maliha spunea...

Lovely Post
Following you Please follow back for support will appreciate it <3
xx
Red Alice
http://redraoalice.blogspot.com/

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB