sâmbătă, 23 noiembrie 2013

Review - Spray protectie termica Balea


Buna, fetelor!

Imi cer scuze pentru lipsa permanenta de pe blog, am un program atat de incarcat incat abia reusesc sa mai intru pe internet seara inainte sa ma culc. Promit insa (solemn!) ca voi incerca sa imi fac un program al postarilor, ori sa mai scriu in weekend mai mult, ori sa imi aloc in timpul saptamanaii timp si pentru blog, deoarece ii duc dorul.

Astazi m-am gandit sa va fac un review al sprayului pentur protectie temrica de la Balea, pentru dupa ce am postat ce am cumparat de la DM aici am vazut ca sunteti curioase. Mentionez ca l-am folosit de vreo 2 luni, dupa fiecare spalare, asa ca am reusit sa imi formez o parere cat de cat obiectiva. El arata cam asa:



Ce spun ei:
Spray-ul protejeaza parul la temperaturi de pana la 200 grade C, il face matasos si stralucitor, previne uscarea si deterioararea lui. Astfel va puteti usca parul cu uscatorul, il puteti intinde cu placa, il puteti ondula.
Pret: sincer am uitat, in jur de 10 lei cred, pentru 200 ml.

Ce spun eu:

Ambalajul: Imi place foarte mult, este negru cu rosu, ma binedispune nu stiu de ce. Pompita este perfecta pentru dozare si ma bucur ca are si un sistem de blocare care functioneaza!

Consistenta: este lichida, uneori am senzatia ca face putina spuma, iar parfumul este placut, putin dulceag. Este incolor si se absoarbe rapid in par.

Ingrediente: aqua, alcohol, vp/va copolymer, propylene glycol, cetrimonium chloride, peg-40 hydrogenated castor oil, parfum, peg-14 dimethicone, silicone, quaternium-22, ppg-3 myristyl ether, pentaerythtytyl, tetra-di-t-butyl hydroxyhidrocinnamate. 
Recunosc ca nu am cautat sa vad ce e cu ingredientele, de unele nici nu am mai auzit pana acum. Legat de prezneta alcoolului, am postat in review-ul destinat spray-ului de protectie termica de la Gerovital, aici.

Efecte:  L-am folosit, cum spuneam mai sus, de vreo 2 luni deja. Nu am mai avut un produs similar in afara de cel de la Gerovital, asa ca posibil sa fac comparatie cu el. In principiu, imi place, insa pot spune ca mi-a placut cel de la Gerovital mai mult. Se aplic usor, se absoarbe repede in par, miroase placut..si chiar ma ajuta sa impiedic deteriorarea parului.  Parul ramane mai matasos desi nu trece saptamana fara sa nu folosesc placa sau uscatorul. De ce imi place mai mult cel de la Gerovital? Din 2 motive: acesta mi se pare ca imbacseste putin parul, iar cel de la Gerovital parca ajuta la mentinerea parului drept timp mai indelungat dupa folosirea placii. Stiu ca nu asta e rolul spray-ului termoprotector, dar imi placea cand il foloseam pe cel de la Gerovital, iar apoi parul parca se pastra mai drept. 

In concluzie, este un produs ok, insa vreau sa incerc si de la alte firme, plus ca nu prea cred ca voi ajunge curand in DM sa mai iau altul. Voi l-ati incercat? Ce spray de genul imi recomandati?

3 comentarii:

Anonim spunea...

E dragut ambalajul lui, dar m-ai facut sa vreau sa-l incerc pe cel de la Gerovital :D

Cosmina spunea...

Si mie mi-a placut mai mult cel de la Gerovital... acesta daca nu esti atenta si pui prea mult incarca parul.. Acum am de la Tresseme...dar e cam tot ca cel de la Gerovital..

Gya spunea...

L-am incercat, nu face nimic pentru par, la prima vedere mi-a placut ambalajul si mirosul, insa acesta dispare repede.Si da..ai dreptate cel de la Gerovital e mult mai bun

gya-make-up.blogspot.ro

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB