joi, 31 ianuarie 2013

Preferatele lunii ianuarie


In primul si primul rand, nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul organizat impreuna cu Paletutze.ro, in care puteti castiga o paleta cu farduri in 120 culori mate si sidefate aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html.

Si pentru ca suntem in ultima zi a lunii ianuarie, am decis sa va prezint ce produse am folosit cu precadere in acest rastimp. Produsele prezentat in noiembrie sau decembrie au cam ramas printre preferatele mele, insa in aceasta categorie le adaug si pe acestea:




1. Pensula Flat Top de la Elf
I-am facut review aici,asa ca stiti deja de ce imi place.

2. Tusul crema pentru ochi Elf Studio
Si acestuia tocmai i-am facut un review aici, sper totusi sa nu se usuce cu timpul.

3. Lotiunea de corp cu kiwi de la Balea
Imi place ambalajul, imi place mirosul .. si hidrateaza si bine. Impreuna cu untul de corp de la Gerocossen ma ajuta sa imi mentin pielea fina si hidratata. Voi da mai multe detalii intr-un alt post.

4. Creionul pentru sprancene de la Miss Sporty
L-am achiztionat acum vreo saptamana si ceva, insa l-am folosit in fiecare zi de atunci. Imi place culoarea, se aplica usor si periuta este foarte buna.

5. Gel contur ochi de la Hofigal
L-am primit cadou in cadrul unei promotii de la Dacic Cool. Mi se pare mai bun decat crema de la Cosmetic Plant, chiar reduce senzatia de ochi obositi si umflati, iar cearcanele sunt estompate. Voi rveeni cu un review zilele acestea.

5. Gel dupa epilare Epifin
Si acesat l-am primit tot cadou de la Dacic Cool si ma bucur tare mult ca am avut ocazia sa il incerc! Chiar este foarte bun pentru pielea sensibila de dupa epilat, deoarece de la unele creme de corp exista riscul sa ma irit. Insa daca folosesc Epifin, piele ramane fina si nu am nicio problema.

6. Crema energizanta de maini cu menta si zmeura Nature Secrets de la Oriflame
Desi nu este o crema care sa hidrateze in profunzime, imi place sa o folosesc datorita mirosului extraordinar de menta si zmeura. Stiti deja ca ador gelul de dus din aceeasi gama caruia i-am facut review aici.

Voi ati incercat vreun produs din cele prezentate? Sau macar va tenteaza vreunul?

marți, 29 ianuarie 2013

Giveaway Paletutze.ro - Trusa 120 culori


Ajutata de Paletutze.ro am decis organizarea unui giveaway, cu ocazia depasirii a 100 de postari de cand am acest blog. Plus, sa nu uitam ca vine si Ziua Indragostitilor si cum altfel sa ne aranjam daca nu avem la dispozitie si farduri de calitate?!

Premiul consta intr-o paleta farduri cu 120 de culori mate si sidefate, care arata delicios:



Informatii despre acesta paleta, preluate de pe site:


Trusa farduri profesionale 120 de culori mate si sidefate
Trusa farduri mate, sidefate si metalizate in proportii aproximativ egale. Atat pentru auto machiaj cat si pentru machiaj profesional, de ocazie sau de mireasa. Cu ajutorul trusei de fard 120 de culori se pot face sute de combinatii indiferent daca se machiaza ochii albastri, verzi, negri sau caprui. Aceleasi produse exista disponibile de la marci precum fraulein38, beauties factory, manly, bhcosmetics sau coastal scents. Toate sunt identice.
Se pare ca exista si variante de trusa 120 foarte sfaramicioasa. Va asigur ca aceasta nu este dintre acelea.
Dimensiuni (mm): cutie - 225x150x18; pastila - 19
Compozitie: - talc, mica, mineral oil, kaolin, titnium dioxide, magnesium steartate, isopropyl palmitate, lanolin, metylparaben, propylparaben, BHT, pigment 


 


Conditiile sunt simple:

1. Share blogului http://paletutze.blogspot.ro pe Facebook ( share-ul va rog sa fie public pentru a putea verifica)
2. Like paginii de FB Paletutze.ro pe care o gasiti aici
3. Share acestui concurs pe Facebook, (share-ul va rog sa fie public pentru a putea verifica)
4. Abonare prin GFC la blogul meu sau abonare la newsletter prin e-mail(cum va este mai usor)
5. Like paginii de FB a blogului meu, adresa este aici
6. O sansa in plus: cele care detin un blog trebuie sa scrie o postare despre acest concurs, in care sa fie inclus linkul concursului.

Nu uitati sa lasati comment cu : 
- link-ul de share blog Paletutze.ro si share concurs
- numele cu care ati dat like pe Facebook
- numele cu care v-ati abonat prin GFC/ e-mailul cu care v-ati abonat. 
- link postare (pentru o sansa in plus) 

Concursul se desfasoara in perioada 29 ianuarie - 28 februarie 2013.
Castigatoarea va fi extrasa cu Random.org si va fi anuntata pe 1 martie.

Va astept in numar cat mai mare, deoarece exista o limita de participanti fara depasirea careia nu va voi putea premia!!!

luni, 28 ianuarie 2013

3 years giveaway by Sigina


Va anunt un concurs cu premii absolut delicioase, organizat pe blogul Siginei, cu ocazia implinirii a 3 ani de blogging.

Premiile sunt in numar de 4 si consta in:









Deadline: 4 februarie

Mai multe detalii gasiti aici: http://www.sigina.ro/2013/01/3-giveaway/




Song of the Day



Pentru ca sunt in plina sesiune, imi este cam greu sa imi rup din timpul liber pe care il am ca sa scriu aici. Timp as avea, ca nu stau numai cu nasul in carti, insa orice moment liber il petrec fie cu fetele, fie cu prietenul meu, fie la un serial. De aceea postarile sunt mai rare, review-urile si mai si.

Abia astept sa va arat ce am comandat de pe mua.store.co.uk, sper sa ajunga saptamana asta, pentru ca am vazut fete carora deja le-a ajuns. Vor fi si primele mele produse MUA folosite, asa ca sigur voi reveni cu impresii dupa ceva timp.

Intre timp, va las cu o melodie pe care eu o ador. Cred ca aveam in jur de 13-14 ani cand o dadeau pe MTV/ VH1. Mereu cand o ascult imi da o stare de bine, insa usor melancolica:


 


O zi frumoasa si o saptamana cat mai buna! 

duminică, 27 ianuarie 2013

UPDATE Review - ELF Studio Pudra HD


  

Dupa cum m-am laudat, mi-am comandat de pe www.eyeslipsface.com.ro si pudra HD, mai mult de curiozitate, pentru ca am citit pareri bune despre ea.  Am folosit-o destul de mult, asa ca am reusit sa imi formez si eu o parere. Am luat pudra translucida, pentru ca Shimmer nu am vrut si nu mi-am putut imagina cum arata Corrective Yellow.

Ce spun ei:
Aceasta pudra creaza un efect „soft focus” pentru ten. Acopera ridurile fine si imperfectiunile pentru obtinerea unui ten radiant. Pudra incredibil de usoara si invizibila este potrivita pentru un machiaj profesional sau pentru unul care poate fi purtat in fiecare zi.

Particulele microfine sunt create pentru a fi utilizate cand se folosesc camerele de televiziune in sistem high-definition sau petru un machiaj de zi cu zi. Aplicati pudra pe toata fata pentru un look profesionist si tineresc.
Pret: 38 lei/ Greutate neta: 8g



Ce spun eu:

Ambalajul este negru si elegant. Mi se pare insa putin cam mare pentru cantitatea continuta. Imi place ca are un capac care se fixeaza bine, asa ca nu prea exista riscul sa curga pudra prin geanta. Vine impreuna cu un aplicator fluffy, dragut, pe care insa nu prea l-am folosit, deoarece prefer sa aplic pudra cu pensula kabuki. De asemenea, sita are gaurile cam mari, as recomanda sa nu dezlipiti folia, ci sa faceti cateva gaurele prin ea, pentru a nu pierde produs.  

Ingrediente: Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Silica. Le-am preluat de pe site, deoarece am aruncat ambalajul in care a venit, iar pe cutie nu mai sunt trecute.

Consistenta seamana cu cea a pudrei de orez. Este alba si foarte fina. De asemenea, nu are parfum.

In privinta efectelor, sunt multumita si nu prea, in sensul ca nu mi se pare ca merita 38 lei.  Poate nu mi se potriveste foarte bine si pentru ca am ten gras si citisem ca pentru tenul gras pudrele pulbere/minerale nu sunt neaparat cele mai indicate, deoarece amestecate cu sebumul se pot vedea inestetic pe fata.
Se aplica usor, insa trebuie avut grija sa nu scapam prea mult pudra, datorita sitei. De asemenea, o cantitate foarte mica este suficienta, in caz contrar dand un aspect prafos fetei. Pudra este translucida, asadar nu schimba culoarea fondului de ten, insa pe un ten foarte inchis eu cred ca s-ar cunoaste. Are un plus pentru faptul ca nu incarca fata, iar finishul este natural.
Fata intr-adevar ramane extraordinar de fina, iar imperfectiunile par estompate. Insa nu matifiaza in exces, in cazul meu cel putin, iar matifierea nu este de durata. Insa am mai patit asta si cu pudre matifiante, asa ca nu asta este minusul ei.
In ceea ce priveste rezistenta, pudra ramane pe fata cateva ore bune. Insa, odata ce incepe sa imi luceasca mai tare fata, observ ca se aduna in liniile fine si nu se vede foarte natural si frumos. In poze se vede intr-adevar foarte frumos, asta pana cand nu incepe sa se stranga pe fata.

In concluzie, pudra este buna, insa nu o recomand unui ten gras, deoarece nu prea face fata sebumului. . Insa tinand cont si de multele pareri pozitive despre aceasta pudra, zic ca merita incercata, deoarece poate vi se potriveste.


Later edit:
Revin asupra parerii mele cu privire la pudra HD. Ori s-a schimbat ceva legat de tenul meu, ori o aplicam eu aiuream sau poate iarna nu mi se potrivea bine.. insa acum sunt extrem de multumita de ea! Matifiaza foarte bine si rezista mult pe fata. Pudra HD + Colorstay imi asigura un ten impecabil timp de 10 ore pe putin. Nu se aduna in liniile fetei si nu confera un aspect incarcat. Tenul mi-a ramas totusi gras, asa ca nu stiu cum de la icneput nu mi-a placut, pentru ca acum mi se pare buna si sigur o voi recumpara!


P.S. Nu uitati de cele doua giveaway-uri in care puteti castiga:

1. Un premiu la alegere de pe www.arganashop.ro; inscrierile se fac aici:  http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html

2. Unul din cele doua premii constand in:
- keratina lichida Anian
- crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina
Inscrierile se fac aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-triodeluxe.html 

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Review - ELF Studio Tus crema pentru ochi







Scriu tot mai putin, deoarece sunt in plina sesiune si cand prind un moment liber prefer sa ma uit la un serial sau sa ies in oras. Insa acest review era in draft de vreo 2 saptamani, asa ca am decis totusi sa imi fac timp sa il completez si sa il public.
Acest tus a fost primit din partea celor de la http://www.eyeslipsface.com.ro/ in cadrul unei promotii. Este primul tus crema pe care l-am folosit, deoarece credeam ca imi plac mai tare cele lichide si niciodata nu cumparam unul crema.


Ce spun ei:
Creaza linii fine, definite si precise. Nu se intinde, nu curge si rezista in contact cu apa, se pastreaza timp indelungat chiar si in contact cu transpiratia, lacrimile si ploaia!
Toate nuantele contin si o pensula pentru aplicare!
Introduceti pensula unghiulara in tus, invartiti usor pana cand luati pe pensula o cantitate suficienta de culoare. Stergeti excesul de marginea recipientului. Trasati o linie deasupra genelor superioare, dinspre interiorul ochiului spre exterior. Daca doriti, aplicati tusul si pe linia genelor din partea inferioara a ochiului. Indepartati cu demachiant pentru ochi pe baza de ulei.
Pret: 22 lei/ 4, 7 grame


Ce spun eu:

Imi place ambalajul, desi mi se pare o idee mai mare decat ar fi cazul, tinand cont ca nu este foarte mult produs.Insa este elegant, iar pensula este foarte buna si practica. Pensula este micuta, de tip angled brush si ma ajuta sa trasez cu precizie o linie dreapta si egala, deoarece perii nu o iau razna in directii diferite.

Sincer, nu prea ma uit la ingrediente pentru tusuri (poate ar trebui, dar cum nu sunt foarte sensibila, nu am intampinat probleme) , insa pentru cele interesate, scriu si ingredientele, asa cum sunt ele afisate pe site: Isododecane, Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Polyethylene, Barium Sulfate, Cyclomethicone, Disteardimonium Hectorite, Polyglyceryl-4 Isostearate, Propylene Carbonate, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Titanium Dioxide (CI77891), Red No.40 Lake (CI 16035), Mica (CI 77019), Blue No.1 Lake (CI 42090), Ferric Ferrocyanide (CI 77510), Ultramarine Violet (CI77077).

Consistenta este, asa cum ii spune si numele,  cremoasa. Trebuie sa insist putin pentru ca tusul sa se ia pe pensula, si ma tem ca, in timp, tusul se va usca pentru ca mi se pare ca are tendinte de uscare. Tusul este foarte pigmentat, de aceea se consuma si greu, deoarece trebuie foarte putin produs pentru a obtine un negru intens. De asemenea, este mat, nu are sclipiri, spre bucuria mea. Pentru un look zilnic, nu imi plac tusurile stralucitoare.

In ceea ce priveste aplicarea, cum spuneam tusul se aplica foarte usor datorita pensulei. Ca rezistenta, ador acest tus. Rezista 12 ore lejer, fara sa se intinda, iar negrul ramane la fel de intens. Nu stiu insa cat de rezistent este la apa. Am observat ca se demachiaza destul de usor, deci posibil sa nu reziste foarte bine la apa.

In concluzie, imi place tusul. Vreau sa il incerc si pe cel de la Essence, altfel l-as recumpara sigur. Sper doar sa nu se usuce.


luni, 21 ianuarie 2013

Oferta MUA

Dupa cum probabil ati auzit, pe www.muastore.co.uk/ este o oferta cu 50% reducere si transport gratuit. Comanda minima este de 30 lire. 



Ma gandesc serios sa plasez o comanda, sper sa si reusesc pentru ca site-ul merge greu si unele produse nu sunt in stoc. Voi incerca maine probabil. Daca sunteti interesate, putem face o comanda impreuna, pentru a ajunge la minim 30 lire. Am cont de Paypal,asa ca totul va merge mai rapid. Daca sunteti interesate, va astept cu un coment si stabilim ce si cum. Deocamdata site-ul este inchis, insa maine sper sa functioneze.
 

©2009 Beauty call... | by TNB