miercuri, 26 iunie 2013

Castigatoare concurs L'Argana

Buna, fetelor!

Imi cer scuze ca nu am anuntat mai devreme castigatoarele, dar dupa cum bine stiti am o perioada cam aglomerata si nu mi-am gasit timp pana astazi sa verific inscrierile.

Asa cum bine stiti, castigatoarea este aleasa cu random.org. Au fost in total 48 de inscrieri, iar random.org a ales inscrierea cu numarul:


 Nr. 16 este: Irina Olteanu

Felicitari!

Astept e-mail cu datele de contact pe adresa beauty_call@ymail.com pana pe 28.06.2013, ora 23.00 !

O zi frumoasa!!

miercuri, 19 iunie 2013

Complex Apicol lanseaza rasfat apicosmetic pentru par

Buna, fetelor!

Stiu ca sunt o prezenta foarte rara in blogosfera in ultimul timp, insa promit ca dupa 2 saptamani, cand termin cu licenta, ma voi revansa fata de voi.

In alta ordine de idei, astazi am primit pe e-mail o veste foarte buna: Complex Apicol Veceslav Harnaj a lansat gama de rasfat apicosmetic pentru par! Gama cuprinde cate un balsam si cate o masca de par corespunzatoare fiecarei game deja cunoscute: Apidermin, Apidermaliv, Floramin, Floral, sampoanele existand deja. Ele arata cam asa:



In comunicatul primit, mi s-au transmis si informatii cu privire la aceste noi produse, pe care vi le impartasesc si voua, poate va sunt de folos :

Balsamul si masca pentru par Apidermin
Balsamul si masca regeneranta pentru par Apidermin rasfata si stimuleaza cresterea parului fragil,
agresat chimic, intarindu-l de la radacina la varf. Ingredientele active, laptisorul de matca, bio keratina si ceramidele fac din balsamul si masca Apidermin un cocktail de vitamine, enzime si proteine pentru scalp si firul de par. Laptisorul de matca stimuleaza cresterea firului de par si regenerarea pielii capului, in timp ce ceramidele redau elasticititatea naturala.

Balsamul si masca pentru par Apidermaliv
Balsamul si masca ultranutritiva pentru par Apidermaliv se adreseaza parului uscat sau devitalizat,
hranindu-l in profunzime. Laptisorul de matca, bio keratina, uleiul de masline, untul de shea sunt
ingrediente ce hranesc si redau elasticitatea parului prevenind despicarea varfurilor. Parul hranit in
profunzime isi recapata supletea.

Balsamul si masca pentru par Floramin
Rasfatul apicosmetic pentru par Floramin®, adresat parului uscat, reuneste hidratarea profunda a mierii cu proprietatile reparatoare ale bio keratinei si actiunea de intarire a D-Panthenolului. Mierea de salcam, bogata in nutrienti dar si antioxidanti, hraneste firul de par in profunzime pentru ca apoi sa sigileze ingredientele active in structura parului, mentinand firul de par hranit o perioada mai lunga de timp.

Balsamul si masca pentru par FloralBalsamul si masca fortifianta pentru par Floral au un efect de intarire atat asupra parului cat si asupra radacinilor. Ingredientele active: propolisul, bio keratina si uleiul de ricin trateaza firul de par si scalpul. Proprietatile antibacteriene, antifungice si antimicotice ale propolisului fac din balsamul si masca Floral un tratament pentru parul si scalpul cu probleme.


In caz ca ati dori sa le incercati, sa stiti ca produsele pot fi gasite in magazinul online al Complexului Apicol Veceslav Harnaj http://magazin.complex-apicol.ro cu preturi cuprinse intre: 11.5 si 17 Ron (inclusiv TVA) cat si la distribuitorii Complexului Apicol. 

Pe mine chiar ma tenteaza, pentru ca am auzit multe cuvinte de lauda la adresa produselor din aceste game, iar pretul este chiar rezonabil! As alege cred balsamul si masca Apidermin, deoarece parul meu este vopsit, iar in descrierea produselor se mentioneaza ca se adreseaza parului fragil, agresat chimic. Voi ce ati dori sa incercati?

P.S.: Nu uitati sa va inscrieti la concursul organizat in colaborare cu ArganaShop : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html !  Mai aveti timp pana pe 22.06!

vineri, 14 iunie 2013

Castigatoare giveaway Triodeluxe

Buna!

Stiu ca am promis ca ieri vom afla si castigatoarele produselor Triodeluxe, insa am fost prinsa cu licenta si nu am reusit sa extrag si sa verific. Au fost 47 de inscrieri, insa 2 fete au mai primit o sansa deoarece au postat concursul si pe blog.. deci in total 49 de inscrieri, iar participantele au fost numerotate in ordinea cronologica a inscrierilor.

Cu putina intarziere, castigatoarele sunt:

Premiul I - Keratina lichida Anian :



Nr. 31 : Danaa Criss


Premiul II - Crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina:

Nr. 16: Mihaela Ghelase


Felicitari dragelor ! Astept un e-mail cu datele voastre pe beauty_call@ymail.com pana pe 16.06.2013 ora 23. Premiul va fi trimis direct de catre sponsor!


P.S.: Nu uitati sa va inscrieti si la celalat concurs organizat in colaborare cu ArganaShop : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html !

duminică, 9 iunie 2013

Review - Unt de corp I love ... lemons & limes


Acum vreo 2 luni am castigat pe blogul http://www.goldandsilversparkles.com un unt de corp I love .. lemons & limes, pe care mi l-am dorit tare mult, stiind ca are un miros superb. Timp de o luna l-am folosit constant, dupa dus si aucm in sfarsit mi-am facut timp sa ii fac si un review. Stiu ca sunt deja multe in blogosfera, insa o parere in plus nu strica.




Ambalajul este tip cutie, de plastic, asa cum puteti vedea si in poze. Imi plac descrierea de pe capac si toate instructiunile de utilizare, foarte sugestive..

Consistenta este cremoasa, densa, nu degeaba se numeste unt de corp. Parfumul este extraordinar, imi vine sa il mananc de fiecare data cand deschid capacul.. seamana a prajiturele/inghetata cu lamaie, o minunatie! Si persista si pe piele cateva ore. Nepotelul meu deja baga degetelele in cutie sa manance cand nu eram atenta int-ro zi.

Efecte: Untul se aplica si se intinde repede, fiind absorbit foarte usor in piele. Nu lasa o pelicula grasa, asa ca nu trebuie sa asteptam nu stiu cat timp pana intra de tot in piele. O cantitate micuta este mai mult decat suficienta, astfel ca untul de corp este destul de spornic. Hidratarea conferita este medie, pentru o piele foarte uscata recomand sa aplicati o cantitate mai generoasa de produs sau sa reaplicati mai des. Eu nu simt nevoia o zi intreaga de o hidratare in plus si daca inainte mai foloseam spray de corp, de cand folosesc acest produs am renuntat la spray, deoarece are un parfum extraordinar care persista pe piele.

Untul de corp se gaseste in DM sau in Douglas, dar se gaseste si online, la un pret de aprox. 30 de lei. Voi l-ati incercat?


P.S. Nu uitati de cele doua giveaway-uri in care puteti castiga:

1. Un premiu la alegere de pe www.arganashop.ro; inscrierile se fac aici:  http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html

2. Unul din cele doua premii constand in:
- keratina lichida Anian
- crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina
Inscrierile se fac aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-triodeluxe.html


joi, 6 iunie 2013

Reminder giveaway

Buna, fetelor!

Vreau sa va reamintesc de cele doua concursuri care se desfasoara pe blog, deoarece au mai ramas cateva zile in care va puteti inscrie. Conditiile de inscriere sunt simple si m-as bucura sa fie multe inscrieri deoarece sunt 3 premii dragute in joc.

Cele doua concursuri sunt:

1. Giveaway L'Argana, organizat aici, in cadrul caruia premiul va consta in produsul pe care vi-l doriti de pe http://www.arganashop.ro (aveti de unde alege, au o gama variata de produse pentru toate gusturile) 
Data limita: 21.06.2013 


2.  Giveaway Triodeluxe, organizat aici, in care vor fi doua premii:


1. Keratina lichida Anian, de care sunt convinsa ca ati auzit prin blogosfera. Mai multe detalii aici: http://www.triodeluxe.ro/anian-cosmetice/anian-tratamente-par/keratina-lichida 
2. Crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina
Detalii despre produse aici:
http://www.triodeluxe.ro/anian-cosmetice/intretinere-corporala/crema-alantoina-melc

Data limita: 12.06.2013 

Mult succes!
 

marți, 4 iunie 2013

Review - Fond de ten Vichy Normaderm Teint





 
Prin toamna am profitat de o oferta de la Sensiblu si am achizitionat fondul de ten Normaderm, pentru ca eram tare curioasa cum se va comporta pe tenul meu, mai ales ca Toleriane ma cam dezamagise pentru ca nu matifia. Am ales nuanta 15 Opal, care desi pare putin portocalie parca la inceput, se adapteaza foarte frumos si se potriveste unui ten deschis.
 
 
Ce spun ei:
O formulă exclusivă care combină 2 acţiuni:
- Acţiune anti-aglomerare: pigmenţii fini sunt concepuţi pentru o distribuție uniformă pe piele. Fondul de ten se aplică uşor, fără efect de aglomerare.
- Rezistență crescută: având o proporţie considerabilă de agenţi volatili, ajută la evaporarea elementelor grase ale texturii. Mai lejer, fondul de ten nu este deci destabilizat în contact cu excesul de sebum, asigurând astfel ţinuta şi finisajul mat şi catifelat timp de 8 ore.    
  
Formula sa hipoalergenică, îmbogăţită cu apă termală Vichy, a fost testată pe piele sensibilă. SPF 20.
Non-comedogenic.
Nu usucă tenul.
O textură blândă, care acoperă fără să blocheze porii, oferind o senzaţie de lejeritate şi siguranţă timp de 8h.
Disponibil în 4 nuanțe.

 
 
Ce spun eu:
 
Ambalajul este tip tub din plastic de 30 ml, mie-mi place acest gen deoarece pot doza usor produsul si nu ramane nefolosit nimic. 

Consistenta: Fondul de ten este foarte lichid, asa ca aveti grija la dozat ! Insa, desi este lichid, o cantitate foarte mica ajunge.

Ingrediente: Gasiti aici http://cosdna.com/eng/cosmetic_822a105307.html lista cu ingrediente. Nu este un fond de ten formulat foarte rau, are si SPF 20, insa sunt putin dezamagita ca are Alc. Denat., iar parfumul este foarte puternic. S-ar putea pe un ten sensibil sa aiba efecte negative.

Efecte:
In primul rand, fiind lichid, se aplica foarte usor atata cu degetele, cat si cu buretelul sau pensula. Imi place sa il aplic cu o pensule de stippling, mi se pare ca arata foarte natural astfel aplicat. Ce am observat este ca trebuie intins destul de repede, deoarece se usuca repejor pe fata.
In al doilea rand, desi lichid, acoperirea este medie, iar cu 2 straturi reusim sa acoperim toate imperfectiunile fetei. Este buildable, asa ca tenul nu va arata incarcat cu 2 straturi subtiri de fond de ten. Am observat si ca evidentiaza zonele mai uscate ale tenului, deci trebuie hidratat corespunzator anterior aplicarii fondului de ten. 
Finish-ul este mat, insa nu confera un aspect de masca, ba chiar este un aspect mat natural (daca se poate spune asa). Daca la inceput culoarea pare putin mai inchisa, in cateva minute se adapteaza si arata foarte bine.
In ceea ce priveste rezistenta, se ia pe telefon insa nu foarte mult si asta abia dupa ce incepe sa luceasca fata. Rezistenta la sebum nu este de 8 ore, asa cum spun ei, cel putin nu in cazul meu. Fata incepe sa imi luceasca in 3-4 ore, si odata ce incepe sa-si faca sebumul de cap, fondul de ten are tendinta sa dispara de pe fata. Iarna a fost mai ok, rezista cam 6 ore pe tenul meu gras.  Acesta este singurul lucru care nu m-ar atrage sa il mai cumpar, cel putin nu vara.

Fiind dermatocosmetic, fondul de ten Normaderm se gaseste in farmacii, pretul fiind in jur de 60-70 lei. Voi l-ati incercat?

P.S. Nu uitati de cele doua giveaway-uri in care puteti castiga:

1. Un premiu la alegere de pe www.arganashop.ro; inscrierile se fac aici:  http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-largana-shop.html

2. Unul din cele doua premii constand in:
- keratina lichida Anian
- crema hidratanta Aloe + crema de maini alantoina
Inscrierile se fac aici: http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/05/giveaway-triodeluxe.html

 

©2009 Beauty call... | by TNB