sâmbătă, 27 iulie 2013

Bunatati de la ELF [5]

Buna, fetelor!

M-am gandit sa ma laud cu produsele achizitionate de pe http://www.eyeslipsface.com.ro, cand a fost oferta cu Mystery Bag acum vreo saptamana. Recunosc, voiam doar pudra in 4 culori, insa am mai adaugat 2 pensule doar ca sa ajung la 40 lei pentru a primi si saculetul misterios, pentru ca arata tare bine in oferta.

Ce am ales:







1. Pensula pentru aplicare corector Essential - 9 lei
Obtineti o acoperire de mare precizie cu aceasta pensula corectoare, creata special penru acoperirea imperfectiunilor. 
Stiam ca este foarte micuta, insa tot m-am mirat putin. Dar recunosc, am vrut-o special pentru cate un cosulet, nu pentru cearcane sau alte imperfectiuni, asa ca sper sa ma inteles cu ea.

2. Piaptan si perie pentru sprancene Essential - 9 lei
Piaptanul functioneaza ca instrument perfect, folosit pentru a ajuta la taierea sprancenelor, obtinandu-se lungimea perfecta. Cu peria se aranjeaza forma sprancenelor si se netezeste textura firelor de par.
Am avut mai demult un asemenea instrument, insa l-am pierdut, asa ca am zis ca nu strica sa comand unul.

3. Paleta Complexion Perfection - 22 lei
I-am facut un review aici, stiti deja ca imi place. Din pacate o bucata nu a fost pe stoc, asa ca imediat ce a aparut am comandat-o.


Mystery Bag:


1. Pensula pentru aplicare fard pliul ochiului Essential
Nu aveam asa ceva si desi nu ma machiez prea des, este utila. Seamana cu pensula de blending, doar ca varianta mai putin stufoasa, mai micuta.

2. Ruj de buze Essential- nuanta Nostalgic
Din pacate tocmai ce comandasem unul acum vreo luna-2 si mi-am dat seama ca am ales o nuanta care nu prea mi se potriveste.. iar acum m-am facut cu 2 rujuri la fel.

3. Lac de unghii Essential - nuanta Dark Navy
Imi place nuanta, nu am incercat pana acum nicio oja ELf, asa ca sunt curioasa sa vad cum arata si cat rezista pe unghii.




Voi ati profitat de oferta? Daca da, ce ati gasit in Mystery Bag? Zilele acestea este  inca o oferta cu 25% gama Essential.

O zi frumoasa!

marți, 23 iulie 2013

TAG - Copilul anilor '90


Am vazut pe blocul Ancai acest TAG si nu m-am putut abtine sa nu il fac si eu, pentru ca imi place sa imi amintesc de perioada copilariei. Bineinteles, ea are o abordare foarte funny, in stilul ei, pe care nu il pot egala..




 
 
1. Favorite toy's?
Oo, cred ca nu mai este cazul sa spun ca am adorat papusile Cindy, Wendy, Barbie si chiar si fara nume.. Oriunde plecam in vacante cu ai mei ma uitam dupa papusi si trebuia sa iau macar una. Mama le facea hainute, aveam piese de mobilier pentru ele.. Insa cel mai mult si cel mai mult am adorat papusa mobila si papusa- imitatie a lui Ken.
2. Favorite adverts?
Sincer nu pot sa imi amintesc o reclama din acea perioada.. stiu ca ma fascinau reclamele la jucarii de pe Cartoon Network, dar in rest, am un blank cand ma gandesc la reclame.
       3. N'Sync or Backstreet Boys? 
Backstreet Boys, clar si fara discutii ! Eram fana Nick Carter si le stiam melodiile pe de rost!

4. Weirdest fashion trend?
Hainele lucioase gen Andre.. nu prea le-am inteles si nu imi plac..
5. Favorite collectable?
Nu prea am colectionat lucruri cand eram mica. Se pun papusile si revistele Cool Girl?
6. Favorite Beanie Baby?
Sincer nu cred ca stiam atunci de asa ceva.. Dar din categoria baby am avut o papusa cu carucior pe care o caram cu mine peste tot si careia ii puneam scutece din batiste.

                        
                        7. How many Tamahotchi's did you go through?
Unul cred.. gandindu-ma la cate jucarii am avut ma mir ca am avut numai unul.

8. Favorite game system and game?
Am avut unul dintre "acele jocuri dreptunghice, cu butoane galbene care aveau Tetrix and co." (Anca, altfel nu stiu nici eu sa explic). Verisoara mea a avut un fel de consola cu casete cu jocuri pentru TV si jucam orice prindeam.

9. Favorite Disney Channel original movie?
Cred ca Doamna si vagabondul si 101 dalmatieni.
10. Favorite Music Artist?
Am fost fana Thalia si Christina Aguilera.. iar din Romania adoram 3 Sud-Est.


11. Favorite Candy?
Gumele Turbo si KInder.. desi Kinder primeam cam rar :))
12. Favorite game?
Mario clar, in ceea ce priveste jocurile pe calculator... iar in aer liber, eram multumita cu orice joc care nu implica alergat, pentru ca mereu eram prinsa. 

13. Favorite Mc'Donalds Happy Meal Toy?
Nu-mi mai amintesc care jucarie mi-a placut mai mult, pentru ca nici nu mergeam asa des la Mc, fiind in alt oras si neavand ai mei nici masina. Cred ca am avut maxim 3 jucarii pe care le-am adorat.
14. Favorite book?
Pe vremea aceea eram fana Hector Malot, in special Singur pe lume. Nu mai stiu insa ce alte carti imi mai placeau, banuiesc ca la inceput adoram basmele, iar mai apoi am trecut pe romane.
15. Favorite clothing store?
Orice haina era buna, nu aveam un magazin preferat..

16. What would you watch when you got home from school?
Sailor Moon, Powerpuff Girls, Dragon Ball Z, Tom & Jerry, The Flinstones
17. Favorite TV Shows?
Abracadabra (ca majoritatea copiilor cred).. am fost chiar si la un spectacol la mare sa ii vad, eram innebunita dupa ei.


Cam aceste este tag-ul.. mi-a facut placere sa imi amintesc de acei ani si sper ca v-a palcut si voua. Si acum intrebarea: voi ce amintiri dragute aveti din anii '90 ?

vineri, 19 iulie 2013

Review - Yves Rocher Gel gomant pentru ten gras si mixt Sebo Specific


Cascand ochii la un blog sale, am vazut acest gel gomant de la Yves Rocher, nou, dar mai ieftin decat pe site bineinteles, asa ca nu m-am putut abtine sa nu il cumpar. L-am folosit des, dar nu constant, vreo cateva luni.. insa tot mai am foarte mult produs. Nu stiu de ce mereu am tendinta sa ma indrept spre alt gel de curatare si uit de el.





Ce spun ei:

Microparticulele de gomaj din acest gel purifică epiderma, fără a o agresa, iar tenul respiră mult mai bine. 
 Pret: 32 lei/125 ml




Ce spun eu:

Ambalajul este dragut, din plastic mai gros transparent (putem vedea cat produs mai avem, desi ingredientele devin instabile in prezenta luminii deci nu e tocmai bine). Nu imi place sistemul de dozare (impropriu spus, pentru ca nu prea are). Nu are pompita si nici nu e un squeeze tub, asa ca trebuie mereu sa stau si sa astept sa curga, intocmai ca la fondul de ten Colorstay. Asta e un mare dezavantaj din punctul meu de vedere, deoarece nici nu prea am rabdare sa astept si nici nu prea pot doza exact cantitatea necesara.


Consistenta: Produsul are consistenta unui gel usor verzuie, asa cum ii spune si denumirea si este foarte dens. Are mici particule exfoliante, insa sunt abia sesizabile, exfolierea este chiar si mai redusa fata de gelul exfoliant zilnic Elmiplant (review aici). Are un parfum nu foarte puternic, aduce putin a plante parca.


Efecte: Imi place acest produs si nu prea. Ca exfoliant, nu mi se pare foarte bun, pentru un scrub saptamanal recomand mai degraba alte creme pentru gomaj, deoarece particulele sunt foarte fine si nu cred ca reusesc sa indeparteze tot. Pentru o folosire deasa insa, cred ca este in regula. In ceea ce priveste curatarea tenului, cred ca este ok, mai ales ca eu il folosesc dupa ce deja m-am demachiat si am mai folosit si discheta imbibata cu putina solutie micelara pentru a indeparta tot machiajul. Imi place senzatia de fresh pe care mi-o da, iar tenul ramane curat si fin. Nu il usuca deloc si nici nu il ingrasa, asa ca se potriveste intr-adevar unui ten mixt/gras asa cum scrie si pe eticheta.

In concluzie, il voi folosi in continuare pana se va termina, insa nu cred ca il voi recumpara deoarece ca gel de curatare, nu ma incanta ca are cativa iritanti, iar pentru un scrub iarasi nu este foarte eficient. Gelul se gaseste la pretul de 32 de lei, pe site-ul Yves Rocher dar sunt des oferte si reduceri, de aceea recomand sa va abonati la newsletter. 

Voi l-ati incercat?

sâmbătă, 13 iulie 2013

Oferte si promotii!!

Buna, fetelor!

Pentru ca in sfarsit am vacanta am inceput sa "studiez" ofertele lunii iulie sau reducerile existente si m-am gandit ca poate vreti sa profitati si voi de ele.

Incepem cu ELF, care au o promotie pana pe data de 15 iulie:


Nici BeautyUk nu se lasa mai prejos:




Vivo Cosmetics are o oferta foarte buna:



Si tot in materie de cosmetice, Yves Rocher are o oferta draguta, in care, daca sunteti abonati la newsletter primiti la orice comanda o crema pentru maini cu ovaz, plus ca :


Si Kurtmann are transport gratuit la comenzi de minim 90 lei:






In ceea ce priveste promotiile din farmacii, Sensiblu si Help Net au oferte dragute:


Help Net: aveti aici catalogul cu ofertele din luna iulie, printre care se numara si : Sensibio H2O 250 ml 1+1 gratis (sper sa o gasesc si eu saptamana viitoare, pentru ca niciodata nu mai prind produsele la promotie) si reduceri la produsele de protectie solara, etc.

Sensiblu: aveti aici catalogul cu promotii, printre care se numara si: reduceri la produsele cu SPF bineinteles, 25% reducere la orice apa termala, 20% reducere la gelurile de dus Bourjois, etc.

Cam acestea sunt ofertele peste care am dat si care ma tenteaza, desi nu stiu de unde sa mai scot bani pentru ele. Trebuie neaparat sa fac un Project Pan, poate-poate asa m-oi abtine. Voi de care oferta profitati?




miercuri, 10 iulie 2013

Review - Olay Complete Care Day UV Fluid SPF 15


Prin primavara mi-am cumparat din Kaufland aceasta crema, pentru ca era laudata pe Youtube si eram curioasa sa vad cum este. Plus ca pretul este relativ mic.. in jur de 22 lei pentru 100 ml de produs, o cantitate foarte mare fata de alte creme. Am folosit-o foarte des, desi un SPF 15 este putin cam mic pentru vara si vreau sa o las pe toamna, iar acum sa cumpar alta crema cu SPF 30.




Ce spun ei:

Pentru ten normal/gras.
Formula sa nu este grasă și asigură hidratarea Olay care durează până la 24 de ore. Asigură protecție solară SPF 15 recomandată dermatologic și conține Vitamina E antioxidantă, ajutând la prevenirea îmbătrânirii premature a pielii. Cu vitaminele B3 și E și provitamina B5 ajută la întreținerea aspectului sănătos al tenului. Oferă tenului un aspect sănătos în dor 5 zile.


Ce spun eu:

Ambalaj: Crema vine intr-un tub opac de 100 ml, cu un orificiu mititel care permite dozarea exacta a cantitatii de care avem nevoie. Tubul este si intr-o cutie, pe care gasim ingredientele si alte informatii necesare. Sper sa nu fie probleme cu dozarea cand va ramane foarte putina crema in tub.

Consistenta :  Crema este destul de densa, insa textura este lejera, nu ca o crema de aceea grasa, care ar lasa tenul uleios. Parfumul seamana cu o crema de la Nivea.. nu imi dau seama exact, insa nu este deranjant.



Ingrediente: Cred ca acesta este singurul punct in care sunt putin dezamagita de acest fluid. Are si ingrediente bune, care asigura protectia solara, precum si forme ale vitaminelor E si B, insa si iritanti. Nu imi place nici ca are cam multe ingrediente pentru Parfum. Eu nu am avut probleme, nu mi-au aparut cosuri sau iritatii, o singura data mi s-a intamplat sa ma usture putin fata la aplicare (pentur ca foloseam si un gel de curatare care am vazut apoi ca are multi iritanti), insa pentru un ten sensibil s-ar putea sa nu fie tocmai buna. Stiam ca exista si o varianta pentru tenul sensibil, as incerca-o pe aceea.

Efecte: Imi place mult aceasta crema. Datorita texturii lejere se aplica si se intinde usor, iar in cateva minute este absorbita in piele. Desi am un ten gras si ma temeam nu cumva sa fie cam grasa, se absoarbe prefect si nu lasa o pelicula mai ulerioasa, ci pielea ramane catifelata si mata.  O folosesc des ca baza de machiaj si fondul de ten se aseaza foarte frumos, iar fata nu imi luceste decat poate putin mai rapid (stiu eu, cu vreo 30-40 min mai repede daca ar trebui sa aproximez) decat daca as folosi o crema matifianta.

Crema se gaseste prin supermarketuri, la un pret mic. Voi ati incercat-o? Ce produse cu SPF stiti la un pret accesibil?

marți, 9 iulie 2013

Review - Elmiplant Crema hidratanta cu nectar de gutuie si vitamina E

Buna, fetelor!

In sfarsit am terminat cu examenele, licenta si invatatul si pot sa ma delectez cu bloguri si seriale din plin! AM deja cateva postari in schite si cateva poze, pentru ca tot am incercat sa ma apuc de scris mai serios si pe blog, insa mi se parea ca nu imi mai ajunge timpul.

Si pentru ca imi era dor de un review, am decis sa analizez putin crema hidratanta Elmiplant. Aceatsa crema am cumparat-o deoarece, in urma folosirii cremei Retin-A m-am confruntat cu descuamari nu tocmai placute. Asa ca am fost la Kaufland si am pus mana pe aceasta crema,  pe care o studiasem si inainte si stiam ca este bine formulata si ar eun miros placut.






Ce spun ei:

Revigoreaza si revitalizeaza tenul!
Aceasta crema cu textura delicata iti ofera hidratare naturala si eficienta, lasandu-ti tenul neted si luminos.
Nectarul de Gutuie mentine echilibrul optim de hidratare al pielii, iar Vitamina E, cu rol antioxidant, previne imbatranirea prematura.
Rezultate dovedite clinic: Datorita efectului de lunga durata al cremei elmiplant SKIN MOISTURE, tenul tau este perfect hidratat si protejat. Textura sa non-grasa ajuta la estomparea zonelor lucioase ale tenului.



Ce spun eu :

Ambalajul  este de tip borcanel, trebuie sa recunosc ca as fi preferat mai mult sa fie in tub, insa din pacate multe creme sunt inca cutiii si borcane. Insa borcanelul este de sticla, simplu si elegant. Pe cutia in care vine borcanelul se gasesc multe informatii utile, ceea ce este un plus. 

Ingredientele: Le-am analizat intr-o zi pe Cosmetics Cop si mi se pare ca este o crema formulata foarte bine, doar daca nu am sarit sau citit gresit vreun ingredient. In orice caz, eu nu am avut probleme dupa aplicarea produsului, chiar daca in prezent tenul meu este sensibilizat de la Retin-A. 

Consistenta este densa, cremoasa, insa nu foarte grasa. Se intinde foarte usor si in maxim 5 minute intra in piele, fara a lasa o pelicula la suprafata. Mirosul este superb: gutuie, insa obsedata de pepene din mine viseaza si putin parfum de pepene (desi cred ca doar gutuia miroase atat de bine). 



Efecte: Per ansamblu sunt multumita de aceasta crema. Intra repejor in piele, nu imi ingrasa fata si hidrateaza bine. M-a scapat de descuamari inca din prima zi, deci hidratarea a fost pe masura. Imi place si ca baza de machiaj, am folosit-o de vreo cateva ori atunci cand mi se parea ca am piele prea uscata si ma temeam sa nu se formeze cojite cand aplicam fondul de ten. Nu mi-a lasat fata lucioasa si m-am mirat sa observ ca a tinut si sebumul in frau destul de bine (aproape ca o crema matifianta). 

Crema se gaseste si in farmacii, si in supermarket-uri si online. Nu mai tin minte cat am dat pe ea, insa preutl e in jur de 15 lei. Voi ati incercat-o?


 

©2009 Beauty call... | by TNB