luni, 19 noiembrie 2012

Review - Gel de dus Balea Young cu mango si vanilie





Ce spun ei:

Balea Young gel de dus are miros proaspat si fructat de mango si vanilie. Pielea va fi curata si hidratata pe durata verii. Ph neutru. Testat dermatologic

Ce spun eu:

Imi place ca are un ambalaj foarte colorat, ma inveseleste pe loc.. am observat ca produsele Balea au in general ambalaje colorate si sugestive. Cantitatea necesara se dozeaza usor, iar capacul pare destul de solid.

In ceea ce priveste ingredientele, sincer eu nu prea sunt atenta la ingredientele gelurilor de dus, insa am facut o poza pentru fetele interesate :

 
Consistenta este foarte cremoasa, iar combinata cu mirosul imi da impresia ca as folosi o crema pentru prajituri.  Este mai mult o crema de dus, decat un gel si imi place, mai ales ca nu necesita o cantitate mare de produs la o spalare. Mirosul este dragut, mi se pare ca se simte mai tare mirosul de mango pe piele, insa daca mirosim gelul se simte si vanilia. Nu stiu sa va spun cat persista, pentru ca ma dau imediat cu lotiune de corp.

Imi plac si efectele avute dupa folosirea sa. Am observat ca imi curata pielea foarte bine, fara a fi nevoie sa pun jumatate de tub o data. Ce nu ma incanta foarte tare este ca nu face multa spuma, insa folosit cu un burete de baie este in regula. De asemenea, nu stiu cat hidrateaza, dar pot sa zic sigur ca nu am senzatia de piele uscata dupa ce ma spal. Nu am avut nicio problema dupa folosirea sa si am ceva de timp de cand este aliatul meu la dus.

Din cate stiu costa in jur de 6-7 lei in DM, un pret mai mult decat convenabil. Din pacate nu se gaseste in alte magazine, cel putin eu nu am auzit sa fie pe altundeva. L-as recumpara cu siguranta daca as ajunge prin vreun DM vreodata.

4 comentarii:

aura spunea...

L-am avut si eu azi-vara si nu pot sa uit ca era mult prea dulce pentru mine, atat de dulce, incat aproape mi se strepezeu dintii cand il foloseam :))

Anonim spunea...

:)) este dulce , intr-adevar !

Alina spunea...

si eu am fost putin intrigata ca nu face spuma, insa l-am iertat. sa stii ca eu nu simt nevoia sa ma dau cu lotiune dupa ce-l folosesc :).
te-am pupat.

Anonim spunea...

Eu ma dau nu neaparat ca simt nevoia cred, si pentru ca m-am invatat asa, mi-a intrat in reflex ;))

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB