sâmbătă, 22 decembrie 2012

Bunatati de la Paula's Choice



Cred ca pana acum toata lumea a auzit de produsele Paula's Choice, iar eu nu sunt exceptia. Recunosc ca am aflat de ele acum vreo 3 luni si tot m-am gandit ce sa-mi comand. Mi se par produse bine formulate, pentru cam toate tipurile de ten si problemele pe care le prezinta, insa din pacate banii nu mi-au permis sa cumpar deocamdata niciun produs. Insa am zis sa incerc macar niste mostre si daca ma cuceresc, sa incep sa strang pentru a comanda produsele intregi.

Comanda am facut-o pe mail la Patricia ( comanda.paula@gmail.com ), o fata foarte draguta care este partener Paula's Choice in Romania. Ce am luat:


(2x) Skin Balancing Pore-reducing  Toner   2 x 0.46 = 0.92 euro
(2x) 2% BHA lichid   2 x 0.72 = 1.44 euro
(1x) Skin Balancing Cleanser   0.46 euro
(2x) Skin Balancing Daily Mattifying Lotion SPF 15   2 x 0.72 = 1.44 euro
(1x) Shine Stopper = 0.72 euro

Le-am primit prin Posta, iar transportul a fost gratuit. Abia astept sa le incerc, desi stiu ca dintr-o mostra nu am cum sa imi dau seama cu exactitate de efectele de durata. Insa macar asa, sa imi fac o idee. Imi place tare mult ambalajul, pentru ca gasim pe el toate informatiile cu privire la ingrediente si mod de folosire. Spin asta pentru ca pe alte mostre abia daca vedeam denumirea produsului. Oricum, stiu deja ca trebuie sa pun banii la pusculita pentru 2% BHA, ramane de vazut daca o sa mai vreau si altceva.

Voi ce produse Paula's Choice ati folosit?

2 comentarii:

Enchanted Ana spunea...

Nici eu nu am incercat vreu produs PC pentru ca nu mi le permit, dar cu siguranta sunt cateva care mi-au atras atentia si le vreau.Mostrele in cat timp ti-au venit?Eu la mine in oras nu am posta vamala sa le pot ridica, si cred ca doar printr-un intermediar le-as lua.
Te pup!astept sa ne spui parerea ta!

Anonim spunea...

Buna ! Nici eu nu le-am comandat direct de pe site, pentru ca transportul e cam scump. Le-am luat de la un partener PC din Romania, mai exact de la Patricia, care mi le-a trimis prin posta.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB