luni, 25 februarie 2013

Review - Fond de ten corector Vichy Dermablend




Dupa cum stiti, eu caut foarte mult un fond de ten cu acoperirea destul de mare si care sa reziste pe parcursul zilei si sa aiba si SPF daca se poate.  Asa ca nu puteam rata  Dermablendul, care pare sa faca toata acestea. Eu am nuanta 15 Opal, prima nuanta si, desi cand dozam pare portocalie, de fapt se potriveste bine unui ten deschis.  Sa vedem acum daca si face ceea ce spune :


Ce spun ei:

Pentru acoperirea si corectarea defectelor usoare spre moderate ale pielii
formula rezistenta la sebum si transpiratie:
datorita unei combinatii de pigmenti minerali cu aminoacizi, atent selectionati, formula devine rezistenta la excesul de sebum si transpiratie.


filtrul mineral spf35:
razele UV au tendinta de a agrava problemele tenului. De aceea, tenul cu defecte: acnee, cearcane, zone cu roseata, pete pigmentare are nevoie de protectie solara.


usor de utilizat:
extrem de usor de folosit. Odata utilizat, nu este necesara reaplicarea pe parcursul zilei, iar aspectul mat pe care il confera tenului nu mai necesita utilizarea unei pudre.


confort ideal: 24H* de hidratare.
O textura supla, imbogatita cu glicerina si uleiuri volatile de origine vegetala, pentru o senzatie de confort. Extrem de usor de intins pe piele, fondul de ten este in perfecta afinitate cu aceasta.



Ce spun eu:

Fondul de ten vine intr-un ambalaj tip tub, de 30 ml, cantitate mai mult decat suficienta deoarece un bob de mazare acopera toata fata.  Este usor de dozat si de purtat peste tot, fiind din plastic.

Consistenta sa este fluida, destul de lichida, nu chiar ca Normadermul, insa aproape. Nu are un parfum puternic la fel ca Normadermul, insa mi se pare ca miroase ca un fond de ten de la Ruby Rose pe care l-am avut acum cativa ani. Nu este un miros deranjant si nici nu se mai simte o data aplicat produsul pe fata.

Ingrediente : Water, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, Glycerin, Polyglyceryl-4, Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Pentylene Glycol, Disteardimonium Hectorite, Methylparaben, Cellulose Gum, Aluminum Hydroxide, Magnesium Sulfate, Phenoxyethano, Disodium Stearoyl Glutamate, Tristearin, Acetylated Glycol Stearate, Acrylates Copolymer, Butylparaben.
(conform makeupvalley.com)

In cea ce priveste efectele, ma declar multumita , insa nu pe deplin. Sa luam pe rand:
- acoperire: are o acoperire extraordinara,  cantitate cat un bob de mazare acopera intreaga fata si acopera imperfectiunile fara sa mai fie nevoie de corector, decat daca problemele sunt foarte grave ( ceea ce la mine nu este chiar cazul).  Seamana foarte bine cu Pharmaceris din acest punct de vedere si parca intrece Colorstayul, la care un corector era util totusi.
- finish : pe ambalaj spune ca da un aspect mat si este adevrat la inceput. Intr-adevar, aspectul este destul de mat dupa aplicare, insa, din pacate, in 4 ore fata incepe sa luceasca bine, chiar daca am folosit si pudra. Mi se pare totusi o idee mai ok din acest punct de vedere decat Pharmaceris, insa trebuie retusat destul de repejor.
- protectie solara : are SPF 35, un factor de protectie mare si ador acest lucru. L-as mai cumpara doar pentru SPF si acoperire, desi stiu ca pe vara probabil nici 1-2 ore nu tine in frau luciul.
- rezistenta : gasisem undeva ca rezista 16h si nu sunt de acord. In ceea ce priveste acoperirea, fondul de ten nu rezista foarte bine o data ce apare in scena sebumul. Desi acopera in continuare, incepe sa se aduna si sa se stranga si sa curga incetisor, iar aspectul nu prea mai este placut. In ceea ce priveste rezistenta la transfer, este destul de ok, printr-o simpla atingere nu se ia fondul de ten de pe fata, insa daca apasam mai tare se ia putin.

Fondul de ten se gaseste in farmacii, fiind un produs dermacosmetic, la un pret in jur de 70-80 lei. Imi place, insa ma deranjeaza ca nu matifiaza bine si o data ce incepe sa luceasca fata se "strica" si aspectul fondului de ten. In rest, pe un ten normal sau uscat banuiesc ca ar fi perfect.

P.S. : Nu uitati sa va inscrieti la giveaway pentru a castiga o paleta cu farduri de 120 culori mate si sidefate aici : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html
 

12 comentarii:

Crenguta Oprisan spunea...

si eu imi doream tare mult sa il incerc.postarea asta m-a cam pus pe ganduri...oricum, multumim pentru opinii :D

Criss spunea...

Din descrierile tale pare bun doar daca ai nevoie de machiaj perfect pt cateva ore. Mie imi trebuie de dimineata pana seara deci nu cred ca e potrivit pentru mine. Parerea mea este ca nu prea merita banii daca rezista atat de putin :P
Te pup :* :*

Portraitinblack spunea...

Daca nu ai un ten gras tare cred ca este bun :) Poate prinzi un tester si il incerci..

Portraitinblack spunea...

Da, cateva ore pentru un ten gras ca al meu. Cred ca daca tenul este normal sau uscat rezista mult mai mult. Sau poate am patit-o numai eu sa nu reziste, nu stiu!
:*

cosmina ina spunea...

Auzisem de acoperirea mare si ma gandeam sa il iau pe post de corector.... care sa ma tina o viata!

Buburuza spunea...

Eu l-am avut si l-am si dat! nu i-am facut un review deoarece nu mi-a placut nici la prima cat nici la a doua si a treia aplicare,deoarece imi dadea un aspect inestetic tenului,se aduna si evidentia orice cosulet sau por dilatat(in cazul meu)si plus ca intr-adevar nu tine aproape deloc sebumul sub control ,ceea ce ii enervant,insa un pare plus i-am gasirt si acela ca ACOPERA cam tot :) insa daca nu ai tenul cu mari probleme si normal poate ca ti-ar fi super ok insa asta tine de "particularitatea fiecarei pieli".Te-am pupat si te astept si pe la mine...
http://buburuzacuatitudine2008.blogspot.ro/

Portraitinblack spunea...

Da, pe post de corector ar fi bun! Mi-ai dat o idee :))

Portraitinblack spunea...

Asa este, nu este foarte bun pentru un ten gras zic eu! Te pup!

DanielaFrincu spunea...

Si eu tot ten gras, il folosesc ca si corector..rezista pe fata mea cu bine in cele 8 ore cat sunt la serviciu!!!

BeautifulM. spunea...

Interesant. Cred ca mi s-ar potrivii pentru ca am nevoie de acoperire mare. Pupici

Portraitinblack spunea...

Da, este bun din acest punct de vedere.. si daca nu ai tenul gras este cred ca perfect!

Lunapark Queen spunea...

Hello Andrea! I really liked your blog. Would you like to follow each other? If you say yes, leave a comment on my blog after following then I'll definetely follow back! :) Kisses..


With love,
Zümra

http://lunaparkqueen.blogspot.com

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB