sâmbătă, 27 aprilie 2013

Review - Yves Rocher Apa demachianta pentru ten si ochi cu albastrele

                                                                             Sursa


Am cumparat acest demachiant de la un blog sale, sigilat, si l-am folosit zilnic pentru demachierea tenului si a ochilor. Acum, ca a trecut ceva timp de cand il utilizez, mi-am dat seama cam ce face si ce nu pentru mine.


Ce spun ei:
Apa demachiantă pentru ten și ochi :
-Elimină machiajul și impuritățile din zona tenului și ochilor
- Formula sa delicată, sub formă de gel, calmează și revigorează instantaneu
- Se adaptează ochilor sensibili
- Nu se clătește.
Avantaj : formula sa delicată, sub formă de gel, care demachiază cu delicatețe.
Se aplică pe ten și ochi cu o dischetă din bumbac. 


Pret: aprox. 14 lei / 200 ml


Ce spun eu:

Ambalajul este practic, de plastic, cu capacel, dozarea produsului fiind usor de realizat. Imi place ca plasticul este un albastru-movuliu, sugestiv tinand cont ca demachiantul este cu albastrele si ca este putin transparent, deoarece pot sa vad exact cat produs mai am.

Consistenta sa este, asa cum spune si producatorul in descriere, de gel. De aceea mi se pare putin improprie denumirea de apa demachianta, cand produsul are textura unui gel. Insa imi place foarte mult, fiind potrivita pentru un ten gras ca al meu, deoarece evit sa folosesc produse de o consistenta densa gandindu-ma ca pot duce la ingrasarea tenului. In privinta mirosului, are un alt plus, deoarece este foarte discret si nu persista. 

Efecte: Intr-adevar, datorita texturii sale usoare de gel, demachierea se realizeaza cu blandete, iar pielea nu este agresata. In privinta eliminarii impuritatilor si machiajului, pot spune ca se descurca destul de bine. De ce spun destul de bine si nu foarte bine : in cazul unui machiaj rezistent la transfer/waterproof trebuie insistat mai mult (insa asta e intampla cu multe demachiante, deci nu este un minus prea mare). In privinta demachierii ochilor, in unele zile sunt de acord ca se potriveste si ochilor sensibili, in altele nu; nu pot ajunge la o concluzie, deoarece uneori ma demachiez fara probleme, iar alteori simt o usoara usturime atunci cand aplic produsul. Insa curata cu succes si rimelul/tusul/dermatograf, etc. O cantitate micuta de produs este suficienta pentru o demachiere. 

In concluzie, imi place si cred ca va mai fi recumparat. Voi l-ati incercat?

P.S.: Mai aveti 2 zile in care va puteti inscrie la concursul in care puteti castiga cate un mini-fond de ten de 10 ml din noua gama Toleriane (matifiant/ hidratant). Conditiile sunt simple, iar produsele merita incercate. Mai multe detalii aici : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/04/testeaza-si-tu-noile-fonduri-de-ten.html

7 comentarii:

Lucica Lazar spunea...

Multumim! :-* cred ca merita sa fie cumparat :)

Anonim spunea...

L-am avut si eu anul trecut, imi placea ca nu ma usturau ochii de la el, dar nu l-am mai recumparat, am incercat si alte demachiante YR.

Alina spunea...

nu l-am incercat :(.

Ioana Alexandru spunea...

Nu l-am incercat.. de fapt nu am incercat mai nimic de la Yves Rocher daca iti vine sa ma crezi.. Pare interesant... Dar nu cred ca l-as cumpara fiindca inca nu am renuntat la Doina :))

Anonim spunea...

Merita, mai ales daca prinzi si o promotie pe site!

Anonim spunea...

Altele nu am mai incercat, insa poate cu timpul ....

Anonim spunea...

Nici eu pana prin noiembrie cred nu incercasem niciun produ YR, dar au inceput sa imi placa! Si Doina e un produs bun, dar eu tot vreau sa incerc altele si altele !

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB