sâmbătă, 20 aprilie 2013

Testeaza si tu noile fonduri de ten Toleriane Teint



Așa cum v-am anunțat ieri, am o surpriză pentru voi! Știți deja ca am participat la concursul organizat pe http://www.the-beauty-addict.com pentru a câștiga un fond de ten matifiant Toleriane Teint de la La Roche Posay. Se pare ca am avut noroc și am aflat ca mă număr printre câștigătoare. Vă dați seama cât de mult m-am bucurat? Abia aștept să îl încerc și să vă împărtășesc și vouă părerea mea.

Și pentru că am câștigat, cei de la La Roche Posay au fost drăguți și mi-au oferit șansa să organizez un concurs și pentru voi, cele care mă citiți. Astfel, 3 dintre voi vor avea ocazia să testeze alături de mine unul dintre cele 3 mini-fonduri de ten, în varianta (fondul de ten cremă cu efect hidratant sau fondul de ten spumă cu efect matifiant) și nuanța aleasă (disponibile în 4 nuanţe: Ivory,Light Beige, Sand şi Golden Beige). 






În caz că nu v-ați lămurit cum stă treaba cu aceste fonduri de ten și anume fondul de ten spumă cu efect matifiant și fondul de ten cremă cu efect hidratant, vă prezint principalele aspecte:


Ingredientele prin care Toleriane Teint reuşeşte să „controleze” reacţiile pielii sensibile sunt ingrediente active de referinţăîn dermatologie, deja folosite în produsele de îngrijire a feţei din gama La Roche-Posay.

·         PERLITA – prezentă în fondul de ten spumă matifiant - un ingredient cu o putere de absorbţie de cinci ori mai mare decât cea a talcului, este deja folosităîn produsele destinate tenului seboreic. Datorită acestui ingredient, tenul va fi unul matifiat pentru întreaga zi şi va rezista la transpiraţie în condiţii extreme de umiditate. Specialiştii au făcut teste în urma cărora s-a ajuns la concluzia că poate fi folosit şi când mergeţi la saună, iar efectul fondului de ten este acelaşi. Senzaţia de confort va fi una de lungă durată.

·         ACIDUL HIALURONIC – prezent în fondul de ten cremă hidratant – are capacitatea de a absorbi de 1000 de ori greutatea săîn apă, oferind confort şi hidratare tenului uscat. Infuzia puternică de apă calmează până şi cel mai uscat tip de ten


Toleriane Teint este prima gamă de fond de ten care foloseşte o tehnologie pentru rezistenţa de lungă durată. Tehnologia ELASTOGEL confera texturilor o elasticitate si flexibilitate de neegalat. Rezistenta la suprafata pielii este garantata pentru intreaga zi.


De mai bine de 40 de ani, La Roche-Posay colaborează cu dermatologi din întreaga lume pentru a crea produse de îngrijire și machiaj dedicate pielii sensibile. Marca este prezentă în 50 de state din cele 5 continente și este prescrisă de peste 25.000 de dermatologi.

Pentru mai multe informaţii despre produse, vă invităm să vizitaţi http://www.laroche-posay.ro.
 

Condițiile sunt foarte simple:
1. Completați, cu atenție, corect și în întregime chestionarul de aici
2. Lăsați un comentariu la această postare în care să îmi spuneți de ce vreți să încercați acest fond de ten, ce variantă doriți și de ce credeți că vi s-ar potrivi.

Cele mai interesante și drăguțe comentarii vor fi premiate, așa că vă rog să nu lăsați telegrame. De asemenea, vă rog să citiți și Regulamentul concursului aici și să nu vă înscrieți și pe celelalte bloguri, pentru a nu fi descalificate! Va puteti inscrie chiar daca ati fost inscrie si in prima tura, deoarece aceasta este a doua parte a concursului!

Sper să vă placă premiul și, dacă veți dori să încercați varianta full-size, aveți aici lista farmaciilor în care se găsesc noile fonduri de ten Toleriane.

Concursul se desfășoară în perioada 20 aprilie - 28 aprilie ora 23.59, iar câștigătoarele vor fi anunțate în ziua de 29 aprilie 2013!

Mult succes!

11 comentarii:

Unknown spunea...

Eu mi-aș dori să încerc varianta Light Beige (bej-roz) ,deocamdată niciun produs pe care l-am folosit până acum nu mi-a plăcut .Poate acesta va fi în final favoritul.

ramona spunea...

Buna!
Vreau sa iti zic ca folosesc vechea varianta toleriane din ianuarie anul trecut cand l-am descoperit in timpul unei excursii la munte la o prietena, iar ea la randul ei il folosea inca din timpul facultatii...descoperit la o colega!
Lantul slabiciunilor! Mie imi place super mult pt ca imi acopera imperfectiunile tenului meu imposibil si arata foarte bine pe fata, iar nuanata cea mai deschisa mi se potriveste perfect, desi nu exista o paleta larga de culori.Sunt curioasa sa tesetez noul produs si imi este un pic teama, daca nu mi se potriveste la fel de bine? Sper sa fiu norocoasa si sa castig, iar dupa ce il folosesc sa fiu mai incantata ca atunci cand am incercat prima data LRP Toleriane! Pup!

andreeabacau spunea...

Am avut o mostra de fond de ten La roche posay si mi-a placut ,optez pentru nuanta Light Beige (bej-roz) ,fiindca am tenul uscat cred ca ar fi potrivit fondul de ten cremă cu efect hidratant

Unknown spunea...

As vrea sa incerc varianta matifianta a fondului Toleraine deoarece am tenul mixt plus o acnee cu care ma lupt de vreun an de zile :( cred k nuanta Ivory (bej deschis) mi s.ar potrivi! Poate acest fond de ten va fi pe placul meu :D

livingmenace spunea...

Buna. As vrea sa incep prin a spune ca tenul meu este mixt, in unele zone tinde sa se ingrase si in unele sa fie extrem de uscat, deci as prefera ceva matifiant ca fond de ten. As dori varianta Ivory deoarece am tenul extrem de alb, si cred ca mi s-ar potrivi. :* Kisses

Roxana spunea...

as incerac Golden Beig pentru k mi se potriveste foarte bine

Lorena's blog spunea...

As dori sa incerc fondul de ten spuma cu efect matifiant pentru ten gras, deoarece am un ten foarte capricios caruia niciun fond de ten nu i-a putut veni de hac :)). Am incercat tot felul de fonduri de ten matifiante care promiteau matifiere pentru intreaga zi dar care dupa 3-4 ore imi scoteau mai mult in evidenta zona T in care tenul meu luceste ca un bec. Din cate review-uri pozitive am vazut prin blogosfera, cred ca mi s-ar potrivi acest fond de ten deoarece am un ten sensibil, chiar daca este mixt, usor iritabil, care imi da deseori batai de cap si ma face sa fiu mult mai atenta la alimentatie si in ce conditii imi expun tenul cand ies din casa. Chiar sunt curioasa sa-l incerc si sa vad daca poate sa-mi mentina zona T matifiata pe durata intregii zile:D. Mi-as dori fondul de ten spuma cu efect matifiant in nuanta Sand.

ElenaC spunea...

Buna Andreea!

Vreau sa incep prin a spune ca desi fac 23 de ani luna viitoare nu cred ca am folosit pana acum mai mult de 3 sticlute de fond de ten si vreo 2 BB cream-uri. Asta pentru ca tenul meu pur si simplu nu avea nevoie de machiaj corector.
Din pacate insa, de vreun an si ceva, tenul meu mixt parca a luat-o razna. Imi apare si dispare acneea in diverse locuri ale fetei (acum vreo 2 luni aveam maxilarul inferior plin de acnee, acum mi-a disparut si s-au mutat cosurile pe obraji). Incerc pe cat posibil sa-mi mentin tenul curat, imi fac masti cu argila verde, poate poate reusesc sa scap de nesuferita asta de acnee.

Si chiar daca imi trec cosurile cum trec, foarte enervante sunt petele care raman si care trebuie acoperite cumva. Nici n-as concepe sa ies din casa fara sa ma dau cu putin fond de ten sau macar un corector.

Imi doresc foarte mult sa incerc fondul de ten Toleriane Teint de la La Roche Posay. Pe langa faptul ca sper din suflet ca imi va tine in frau luciul fetei (datorita Perlitei), ma gandesc ca fiind dermatocosmetic si non-comedogenic nu imi va agrava acneea.

Fondul de ten spuma matifiant in nuanta Sand cred ca ar fi ideal pentru mine.

Stefania Petcu spunea...

Cred ca acest fond de ten ar trebui neaparat sa l incerc:) este matifiant si ar fi nemaipomenit pentru tenul meu mixt-gras, ce tinde sa luceasca din pacate,poate asa nu va mai trebui sa folosesc si pudra neaparat,iar nuanta potrivita ar fi Ivory, am tenul deschis.Mi-ar place sa il incerc mai ales ca promite sa reziste foarte bine, da un aspect natural pielii si o senzatie de confort.
Brandul fondului de ten este foarte cunoscut asa ca sunt sigura ca nu ma va dezamagi:)

Anonim spunea...

BUGA GABRIELA

Nuanta Ivory (bej deschis) mi s-ar potrivi,eu am tenul foarte deschis la culoare,as dori sa-l incerc cu speranta ca mi s-ar potrivi si nu ar mai trebui sa testez atatea produse din comert fara nici un rezultat.

Camelia5 spunea...

Buna

Tenul cu probleme, indiferent de natura lor, provoaca in majoritatea cazurilor un real disconfort, fie el fizic sau vizual. Nu-mi amintesc sa fi pus pana acum mana pe fondul de ten ideal (sa-i zic asa). Mereu a existat ceva care sa-mi displaca: fie ca era nuanta nepotrivita, gradul redus de acoperire, textura, calitatea precara ...in sfarsit. Am nevoie de ceva BUN si de EFECT. Iar fondul de ten matifiant (varianta spuma, pentru ca de genul acesta am eu nevoie) Toleriane Teint de la La Roche Posay promite mult: un ten mat si catifelat ca un portelan fin, un ten sanatos datorita proprietati non-comedogenice si faptului ca e dermatocosmetic, un ten fara aspect lucios si pori iesiti in relief. In brandul La Roche Posay eu am mare incredere, in urma propriei experiente cu unele produse de la ei. Sunt nerabdatoare sa incerc si acest minunat produs care, am increderea ca va face treaba buna cu pielea mea. Conform nuantei naturale a tenului meu, optez pentru varianta Light-Beige.

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB