duminică, 16 septembrie 2012

Bunatati de la 1001cosmetice

Revin cu o noua postare cu bunatati cumparate saptamana aceasta. Toate sunt luate de pe site-ul www.1001cosmetice.ro, site pe care il recomand. Imi place site-ul deoarece are o varietate de produse, la preturi acceptabile, livrarea este rapida si mai exista si promotii. Toate produsele primite de la ei au fost sigilate si in cea mai buna stare. De asemenea, am avut transportul gratuit deoarece am avut cumparaturi de o anumita valoare si am primit cadou un mini-deodorant Nivea si o mostra de parfum Slip Into de la Avon.  In continuare va voi arata produsele cumparate, fara a face insa un review la ele deoarece e prima data cand le-am achizitionat si nu le-am folosit indeajuns.



In prima poza:

1. Elmiplant crema hidratanta antiimperfectiuni

Aceasta crema este special formulata cu ingrediente active naturale care elimina cosurile, inchid porii si hidrateaza eficient tenul, prevenind iritatiile. Arborele de Ceai, cunoscut pentru proprietatile sale antibacteriene, mentine tenul curat si fara impuritati. Extractul de Lemongrass stimuleaza si revigoreaza tenul, lasandu-l improspatat si tonifiat. Acidul Salicilic ajuta la destuparea porilor si previne reastuparea lor, imbunatatind procesul natural de regenerare a pielii.
Pret: 15 lei/cantitate : 40 ml

2. Elmiplant crema-gel matifianta
Uita de tenul incarcat! Aceasta crema cu o textura usoara este imbogatita cu ingrediente active naturale, care regleaza secretia de sebum, principala cauza pentru un ten care luceste
.
Pret: 15 lei/cantitate: 50 ml

3. Elmiplant gel exfoliant zilnic
Acest gel special formulat cu ingrediente active naturale, exfoliaza si purifica tenul, prevenind aparitia punctelor negre.
Pret: 13 lei/ cantitate: 150 ml

4. Cosmetic Plant Loţiune tonică fără alcool cu Aloe Vera
Indicată chiar şi tenului uscat, loţiunea curăţă şi tonifică epiderma stimulând funcţiile biologice ale pielii şi activând circulaţia sângelui. Conţine vitamina E, pantenol şi extract de Aloe Vera bogat în aminoacizi, minerale, polizaharide, vitamine.  Purifică, împrospătează şi tonifică pielea, pregătind-o pentru aplicarea cremei preferate.
Pret: 9,5 lei / cantitate: 200 ml

5. Cosmetic Plant crema contur ochi anticearcan cu ulei de catina si masline
Pret: 12 lei/cantitate: 30 ml



Poza a doua:

1.  Fond de ten Rimmel London Lasting Finish 25 h - 100 Ivory
Recunoaşte, în fiecare zi te lupţi cu stresul. Programul tău începe devreme şi se termină târziu în noapte. Totuşi faci faţă cu brio de fiecare dată, nu crezi că ar trebui să o facă şi machiajul tău?Formulă cu un complex revitalizant de minerale pentru a energiza pielea suprasolicitată. Şi la fel de important, noua formulă dispune de sistemul Aqua Primer, astfel încât pielea se simte hidratată întreaga zi, fără a da senzaţia de disconfort pe parcursul întregii zile.
Recunoaşte, eşti femeie mai mult de 24 de ore pe zi! Nu ar trebui ca machiajul tău să reziste cel puţin la fel de mult?
Pret: 29 lei / 30 ml

2.  Pudra compacta Miss Sporty So Matte Perfect Stay - 001 Light
Pudra fina ce absoarbe excesul de sebum , reduce aparitia ridurilor sine si iti confera un aspect mat , dar in acelasi timp natural. Contine aplicator si oglinda.
Pret: 13 lei / 9,4 g

3. Baton corector anti-imperfectiuni Miss Sporty So Clear 
Batonul corector acopera cosurile si petele rosii in timp ce formula sa actioneaza asupra factorilor care cauzeaza aparitia imperfectiunile.
Pret: 7 lei

4.  2 x Ada creion dermatograf : Black + Maro teracot
Creioane pentru machiaj şi contur cu mina moale uşor de aplicat. Se fixează bine, nu se întinde şi se îndepărtează uşor la demachiat.
Pret: 1 leu x 2

5.  Tus de pleoape Kallos - Black
Culoare intensa.
Nu se usuca mat,are un efect glossy.
Aplicator tip pensula,rezista foarte mult timp si nu se intinde.
Pret: 7.5 lei

6. Mascara Miss Sporty XX Long Mascara Black

Pentru genele super-lungi si perfect separate. Remarca diferenta dupa o singura aplicare. Periuta precisa curbeaza , alungeste si separa genele de la radacina pana la varfuri. Formula care ajuta la fortifierea genelor.
Pret: 12 lei

7. Sampon Garnier Naturals merisor si ulei de argan

Formula Garnier Naturals Merisor si ulei de Argan asociaza uleiul de argan*, renumit pentru virtutile sale hranitoare cu merisorul*, recunoscut pentru proprietatile antioxidante si protectoare, intr-o textura cremoasa care nu incarca parul.
Pret: 7 lei/ cantitate: 250 ml

Cam acestea sunt produsele. Am mai comandat si pentru mama cateva creme, dar nu le-am mai pozat.  Descrierea este preluata de pe site-ul www.1001cosmetice.ro . Vor urma review-uri dupa folosirea lor. Deocamdata nu prea pot sa-mi dau cu parerea, doar sa le laud ambalajul, parfumul sau textura.

Voi ati incercat unul dintre aceste produse?

5 comentarii:

Review – Elmiplant crema hidratanta anti-imperfectiuni Skin Control « Beauty call … spunea...

[...] laudat tare intr-un post anterior ca am cumparat crema anti-imperfectiuni de la Elmiplant.  Am folosit-o regulat in fiecare [...]

Review – Elmiplant gel exfoliant zilnic Skin Control « Beauty call … spunea...

[...] postul Bunatati de la 1001cosmetice m-am laudat cum ca am achizitionat si gelul exfoliant zilnic de la Elmiplant Skin Control, pentru [...]

Review – Tus pleoape Kallos « Beauty call … spunea...

[...] si acolo tus Kallos am zis sa il adaug pe lista de comanda si l-am primti, asa cum m-am laudat aici . L-am luat in nuanta Black, nici nu stiu daca au si alte culori la [...]

Review – Cosmetic Plant Loţiune tonică fără alcool cu Aloe Vera « Beauty call … spunea...

[...] bune despre produsele de la Cosmetic Plant, am cumparat aceasta lotiune tonica, asa cum m-am laudat aici  . Mi-a placut tare mult ca nu are alcool, pentru ca stiu ca poate irita tenul. Am folosit-0 [...]

Review – Fond de ten Rimmel Lasting Finish 25h « Beauty call … spunea...

[...] cum bine stiti de aici , am achizitionat si acest fond de ten pentru a vedea cum este. Am ales nuanta 100 Ivory, cea mai [...]

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB