vineri, 1 februarie 2013

Review - Gel contur ochi Hof. Viodana


Acest gel l-am primit, asa cum stiti de aici, gratis din partea celor de la Dacic Cool. Il vazusem destul de laudat, insa nu l-am cumparat deoarece mai aveam crema contur ochi de la Cosmetic Plant si urma sa fie achizitionat intr-o comanda ulterioara. Insa daca tot l-am primit, l-am integrat rapid in rutina mea de ignrijire si l-am folosit constiincioasa zilnic.  Si dupa cum ati vazut ieri, se numara printre produsele mele preferate.

Ce spun ei:




Ce spun eu

Ambalaj: Gelul vine intr-un tub de 30 ml, o cantitate destul de mare pentru o crema de ochi. Cred ca ma va tine cateva luni bune, deoarece un bob de mazare ajunge pentru o aplicare. Pe tub gasim toate informatiile, si asta imi place, deoarece cutia de carton in care a venit ambalat deja este pierduta/ aruncata. Produsul se dozeaza foarte usor, insa mi-ar fi placut ca orificiul sa fie o idee mai mic, pentru ca uneori "scap" mai mult gel decat este nevoie.

Consistenta este una usoara, de gel, asa cum ii spune si denumirea. Culoarea si mirosul sunt specifice unei creme cu ingrediente mai naturale, insa ma bucur totusi ca mirosul nu persista pe piele prea mult timp. Seamana putin cu Acneogel din aceste puncte de vedere, desi mirosul acestui gel este totusi mai placut.

Ingrediente :

Efecte: Am folosit acest gel zilnic, dimineata si seara si imi place tare mult cum se comporta. NU pot sa ma pronunt in privinta ridurilor, deoarece nu am deocamdata vreun rid vizibil. Insa, a fost de real ajutor in privinta cearcanelor. Chiar am observat o estompare vizibila, desi nu le-a facut sa dispara, insa nici nu asteptam sa faca asta, tinand cont ca mereu ma culc dupa 12-1 noaptea. De asemena, hidrateaza foarte bine pielea din jurul ochilor, lasand-o catifelata si neteda, intocmai cum se lauda. Imi place si ca reduce senzatia de ochi obositi si estompeaza aspectul de ochi umflati. Astfel, zona din jurul ochilor este revigorata. Ma bucur ca nu am simtit niciun disconfort ca urmare a aplicarii acestui gel, insa totusi nu cred ca ar fi bine sa ajunga din greseala prin ochi.

In concluzie, imi place si il voi recumpara. Il gasiti pe http://magazin.daciccool.ro/ la un pret sub 7 lei, cred. L-ati incercat?

Nu uitati sa va inscrieti la giveaway-ul organizat cu Paletutze.ro, in care puteti castiga o trusa cu 120 de culori, aici : http://portrait-in-black.blogspot.ro/2013/01/giveaway-paletutzero.html

6 comentarii:

Ana-Maria Gaspar spunea...

Intentionam sa-l cumpar, dar nu citisem niciun review despre el.Acum sunt mai convinsa sa-l cumpar.

Carla spunea...

Da, l-am incercat si imi place :)

Portraitinblack spunea...

Ma bucur, eu cred ca il voi recumpara o buna bucata de timp!

Portraitinblack spunea...

Este un produs bun, dupa parerea mea. Merita incercat, mai ales ca nu dam multi bani pe el.

Enchanted Ana spunea...

Si eu ma tot chinui sa ii fac review, dar nu am timp.Este foarte bun si chiar mi-am simtit pielea din jurul ochilor foarte hidratata.Pupici!
P.S.: nu stiu de ce atunci cand intru pe blogul tau,ma directioneaza spre capatul paginii, nu spre inceput..si trebuie mereu sa dau sus sa vad postarea.E din setari?

Portraitinblack spunea...

Este bun, intr-adevar!
Nu stiu de ce, cred ca este o setare dar nu reusesc sa-mi dau seama de unde :(

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB