luni, 19 august 2013

Review - Balea Gel de curatare cu floare de lotus


Buna, fetelor!

Astazi revin cu un review la gelul de curatare cu floare de lotus de la Balea. Intre timp l-am terminat si pe acesta, insa cum am facut pauza cu postarile s-au adunat multe reviewuri care asteapta sa iasa la lumina. Acest gel a fost primit la un concurs pe blogul Alinei si l-am folosit cu drag, mai ales ca eram foarte curioasa de produsele Balea in general. 


Ce spun ei:

Baza pentru un ten frumos si ingrijit, produsele de curatare de la Balea purifica si vitalizeaza pielea dumneavoastra - pregatesc tenul delicat pentru ingrijirea ulterioara. Curatare intensiva. Gelul de curatare de la Balea este special creat dupa o retetea cremoasa si delicata, destinata nevoilor tenului mixt si normal. Pielea dumneavoastra va fi curatata de machiaj, impuritati si depuneri.  Provitamina B5 pastreaza hidratarea si protejeaza impotriva uscarii tenului. De asemenea, tenul este calmat datorita florilor de lotus si extractului de bambus, textura este imbunatatita, protejat de iritatii si ajuta la recapatarea echilibrului natural al pielii. 
Produs testat dermatologic

Ce spun eu:

Ambalajul  este clasic, in tub de plastic, mai moale si imi place ca pot doza usor produsul si pot scoate tot ce este in tub. Desi sunt fana a produselor cu pompita, nu ma deranjeaza nici acest tip, singura problema e ca la inceput scapam prea mult produs. 


Consistenta este densa, insa se aplica foarte usor. Trebuie foarte putin produs pentru o aplicare, asadar este spornic. Are un parfum foarte puternic, nu-mi dau seama a ce, mi se pare usor masculin, care persista si pe fata daca nu aplicam alte produse. 

Ingrediente: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Lauroyl Glutamate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Panthenol, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Parfum, C12-13 Alkyl Lactate, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Bambusa Vulgaris Shoot Extract, Hexyl Cinnamal

Efecte: Am folosit acest gel seara, dupa demachiere, pana l-am terminat. Imi place ca lasa fata curata si fina, iar parfumul gelului ma revigoreaza. Cum spuneam si mai sus, este suficienta o cantitate foarte mica de gel si face si putina spuma. Desi poate nu este excelent formulat, nu mi-a iritat fata si nici nu m-au usturat ochii cand am mai dat din greseala cu mana prin zona lor. Nu ingrasa tenul, din contra, mi se pare ca il usuca putin, asadar pentru cineva cu un ten normal/uscat s-ar putea sa nu fie in regula.

Din pacate, produsul nu prea se gaseste prin magazine, iar DM nu am in orasul meu. Pretul este foarte mic, cred ca pana in 10 lei pentru 150 ml, asadar merita incercat. In concluzie, mi-a placut destul de mult acest gel de curatare si poate l-as recumpara daca as avea vreun magazin fizic cu produse Balea prin zona. Voi l-ati incercat?

5 comentarii:

Alina spunea...

si mie mi s-a parut ok. ma bucur ca ti s-a potrivit ;).

BeautyDrugs spunea...

Follower# 211
Lovely Blog :)
Enjoyed reading the Posts.
Following you. I hope you follow back and return the support too :D
Cheers!
http://beautydrugs.blogspot.com/

Claudia's Choice spunea...

Eu am in varianta roz si verde, dar inca nu le-am inceput :D

Gavriloi Adina spunea...

L-as testa si eu, nu este scump si daca isi face treaba, de ce nu?

Gya spunea...

nu l-am incercat dr sunt curioasa

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB