duminică, 21 octombrie 2012

Bunatati de la Balea





Saptamana asta mi s-a indeplinit o dorinta : sa incerc produsele Balea ! Cea care a facut acest lucru posibil este Alina lui Brumarel, careia ii mai multumesc o data pe aceasta cale. Totul a pornit de la un concurs organizat de Alina, in care trebuia sa ii ghicim varsta. Am facut putina "munca de cercetare"si am aproximat eu asa cam cati ani cred ca are si s-a intamplat sa ii placa raspunsul meu si sa fiu pe aproape... asa ca m-a ales castigatoare. M-am bucurat tare mult, pentru ca in joc erau aceste minunate produse de la Balea, pe care altfel nu aveam ocazia sa le incerc, deoarece nu se gasesc prin Iasi. Ce bunatati am primit:

1. Crema de maini cu mango

2. Lotiune de corp cu kiwi

3. Deodorant Purple Touch

4. Gel de dus cu vanilie si mango

5. Gel de curatare cu floare de lotus

6. Balsam de buze cu zmeura

7. Mini-crema pentru bebelusi Baby Love

Deocamdata nu le-am folosit, decat asa de curiozitate in prima zi. De saptamana viitoare ma apuc sa le utilizez intens si voi reveni cu review-uri. La o prima impresie, imi plac mult. Au un ambalaj asa colorat si vesel, de iti este mai mare dragul sa folosesti produsul. De asemenea, au un miros demential toate. Ce sa mai zic? Asa de bucuroasa eram cand am primit coletul, ca m-am oprit pe prima banca sa il desfac si sa vad cremele. Asa ca sigur le voi folosi si ma voi mai lauda pe aici cu ele.

3 comentarii:

Alina lui Brumarel spunea...

Doamne Dumnezeule! Imi cer scuze, eram convinsa ca te am in blogroll, dar ca n-ai mai scris de multa vreme. acum imi dau seama ca nu te aveam si am pierdut o multime de postari, inclusiv pe asta :((
Ma simt ca naiba :((


Ce pot sa mai spun acum, cu atata intarziere? Doar ca ma bucur ca au ajuns intregi si ca ti-au captat interesul.

portraitinblack spunea...

In curand voi face si cate un review la aceste produse .. :)

Alina lui Brumarel spunea...

ok :)

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB