luni, 29 octombrie 2012

Review - Lapte de corp Cien (Lidl)




Cum in fiecare saptamana dau o raita prin Lidl sa vad ce sa mai cumpar, era cam greu sa nu cumpar acest lapte de corp. Mi-a atras atentia pe raft pentru ca este asa albastru si pentru ca pretul era destul de ok pentru cantitate. Din pacate nu mai tin minte exact cat am dat pe el, pana in 7 lei oricum si are 500 ml.. ieftin, nu? Plus ca am mai folosit de la Cien produse si am fost multumita.

Ce spun ei:

- pentru pielea uscata

- bogat in substante active si ulei de migdale pentru ingrjirea optima a pielii uscate

- asigura hidratare de durata

- protejeaza pielea importiva deshidratarii

Testat dermatologic.

Ce spun eu:

Ambalaj : Crema vine intr-un tub de 500 ml, cu capacel , format clasic pentru lotiuni de corp. Gasim multe informatii cu privire la produs, inclusiv ingredientele folosite.

Consistenta : Pe buna dreptate se numeste lapte de corp : este alb si foarte lichid. Curge foarte usor din recipient si se intinde rapid, fiind asa fluid. Are un miros dragut de ulei de migdale, care insa nu persista pe piele.

Ingrediente: Nu am timp acum sa le enumar pe toate,  insa voi face o poza daca voi avea cereri. Pot sa va zic ca are un paraben si al treilea ingredient este alcoolul, ceea ce nu stiu daca este chiar asa bine, stiind ca alcoolul poate usca pielea.

Efecte : Imi place acest lapte de corp pentru ca se intinde foarte bine si intra rapid in piele. Nu este nevoie de o cantitate mare pentru a ne simti hidratate, asa ca este destul de spornic. Cu toate ca spune ca este pentru o piele uscata, nu cred ca face fata unei deshidratari intense. Hidrateaza, dar nu in exces, poate si pentru ca este asa lichid. Eu nu am pielea atat de uscata, asa ca dupa ce ma cremuiesc, ma simt hidratata si pielea parca este mai fina.. Nu cred insa ca hidratarea este de lunga durata, adica de 24 ore cum scrie pe ambalaj. Pentru mine este suficienta o singura aplicare, insa pentru cineva cu o piele uscata trebuie macar 2 aplicari intr-o zi pentru a mentine hidratarea. Nu am nici pielea sensibila, asa ca nu am avut probleme dupa folosirea acestui lapte de corp.

All in all, mi se pare o alternativa ieftina pentru cineva care nu are probleme grave cu pielea. Eu zic ca isi merita cu varf si indesat banii si v-o recomand.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Beauty call... | by TNB